בדיקת ראיה למספר במשקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ראיה למספר במשקפיים
    טובה
    17/12/2009

אני היום משתמשת אך ורק לקריאה במספר +2.25 וכאשר אני משתמשת שימוש של חצי שעה שעה יש לי כאבים בתוך העיין כמו סכנים. הייתי אצל אופטיקאית למשקף חדש ובבדיקה היא אמרה שאני צריכה 2.50+ ושטענתי למה היא מגדילה את המספר.?.שכן היום אני ב-+2.25 אני מרגישה שקשה לאורך זמן היא אמרה שברגע שאני ארכיב את +2.50 זה יקל על העיין להתאמץ ולא יהיו לי כאבים בעיין. שאלתי 1.האם הדבר נכון? 2. אני רוצה להתמש במשקף לאורך כל היום .האם מספר גבוה זה לא טוב? מפני שב+2.25 אני לא יכולה להשאר להרבה זמן.
    אגב במשך היום משתמשת לקניות וכו עם מספר +2
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לטובה

ד''ר חיה מורורי כץ
    18/12/2009

לפעמים כשהמספר לא מתאים יכולים להופיע סימפטומים של עייפות וכאבי עיניים וזה אכן יסתדר עם שינוי של המספר , אולם לפני כן כדאי להיבדק אצל רופא עיניים כדי לשלול בעיות אחרות בעיניים , כמו יובש של העיניים.
    לגבי ללכת כל היום עם המשקפיים , הרי שאלו משקפיים לקרוב ואי אפשר להשתמש בהם לראיה לרחוק , לזה צריך להתאים משקפים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו