עזרה להבנת דחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה להבנת דחיפות
    מתן
    25/07/2010

שלום,
    שמי מתן בגיל 15 לערך גילו לי קרעים בשני העיניים וביצעתי איחוי בלייזר. אני רואה 6:6 ללא הפרעות ראיה כלל.
    ביום חמישי עברתי בדיקה שגרתית והרופא אמר שנמצאו מין קרעים חדשים התחלה של ניוון בעין שמאל בשעה 12 ושעלי להגיע למיון עיניים בהקדם על מנת שיחזקו את האזור בלייזר.
    שאלתי היא האם אני יכול להמתין כמה ימים נוספים עד שאצליח לראות רופא מומחה באופן פרטי או שאלי לגשת בדחיפות למיון? ואינני מבין איך הרופא אמר שמתחיל ניוון והפיתרון הוא לייזר כי הבנתי שהטיפול בניוון הוא שונה ואני רק בן 25. יכול להיות שהוא לא הסביר לי נכון.
    בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה להבנת דחיפות

הוספת תגובה

• תשובה למתן

ד''ר חיה מורורי כץ
    25/07/2010

כשהרופא אמר ניוון , הוא לא התכוון לניוון של מרכז הרשתית , אלא לניוון ברשתית ההיקפית שגורם להידקקות של הרשתית בהיקף , דבר שיכול לגרום להיוצרות חורים ברשתית. במצבים אלו מטפלים בלייזר כדי להלחים את הרקמות שמסביב לאזורי הניוון כדי למנוע סיבוכים של היפרדות רשתית. במידה והרופא הפנה אותך למיון , כדאי לדעתי לפנות בהקדם האפשרי למיון , וגם במרפאת עיניים בבי"ח יש מומחים לרשתית שבהחלט הרופא עיניים שמטפל במקרי מיון יכול להתיעץ איתם. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

מתן
    26/07/2010

תודה רבה ד"ר וכל הכבוד על הפורום - מלאכת קודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו