המשך בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בירור
    ליזי
    12/08/2010

שלום דוקטור כץ
    בהמשך לשאלתי שאני רואה יותר חשוך ביצעתי שדה ראיה : עין ימין אמינות נמוכה ירידה בסף הכללי עין שמאל אמינות גבוהה בדיקה טובה הפרולקטין תקין mri מוח חוזר סינוסים כל האזורים תקינים
    שאלתי מדוע אני רואה סינוור מכל אור רגיל ?כשאני מסתכלת על אנשים במהלך כל היום יש השתקפות של הצללה כתוצאה מאור, איזה בדיקות עוד לעשות? יש לי את זה שבועיים ובערב אני רואה יותר חשוך (לא נראה לי שזה קשור לפלוטרס)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך בירור

הוספת תגובה

• תשובה לליזי

ד''ר חיה מורורי כץ
    13/08/2010

סה"כ בדיקת שדה הראיה הינה ללא ממצאים משמעותיים.
    התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מיובש בעיניים וזה מצריך טיפול קבוע בטיפות של תחליפי דמעות.
    בדיקה נוספת שאפשר לשקול , כדי לודא שמרכז הראיה ברשתית , האזור שרואה הכי חד ומדוייק(מקולה) תקין בשתי העיניים ,זו בדיקה שנקראת - OCT , זאת בדיקת הדמיה של העין ללא הזרקה של חומר ניגוד , והיא יכולה לתת אינפורמציה לגבי שכבות הרשתית באזור המקולה בשתי העיניים.
    כמובן שההפניה תלויה בשיקול דעתו של רופא העיניים שלך , כיוון שהוא זה בעצם שבדק והתרשם מהרשתיות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו