מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול בלייזרחסויה 1129/08/2010
שלום רב
האם יש דבר כזה תגובה אלרגית לאחר הלייזר (טיפול עקב חור ברשתית )קיבלתי טיפות עיניים
האם זה נזק תגובה אלרגית?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרעות
ד''ר חיה מורורי כץ29/08/2010אין תגובה אלרגית לטיפול הלייזר עצמו.
יכולה להיות תגובה אלרגית לאחד מסוגי הטיפות ששמים לצורך הרחבת האישון לפני טיפול הלייזר.
התגובה האלרגית , אם היא חיצונית לא גורמת לנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
חסויה 1129/08/2010זה מה שהבנתי מרופאת עיניים לאחר כשבועים מביצוע הלייזר
קיבלתי טיפות כרומוקומוד לעין
העין אדומה באיזור מסוים וכואב לי מידי פעם
האם הלייזרר עצמו לא מסוכן ?
ייתכן שהססיבה לאלרגיה זה מהרחבת האישונים לפני הטיפול בלייזר ?.
מרחיבים לי את האישונים תמיד עם אותם טיפות ואף פעם ל היתה לי תגובה אלרגית
אילו סיבות כולות להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרעות
ד''ר חיה מורורי כץ30/08/2010הלייזר עצמו לא מסוכן.
התגובה יכולה להיות מהטיפות להרחבת האישונים , למרות שקודם לא הייתה לך תגובה כזאת.
יש אפשרות גם שהעדשה ששמים לך בעין בזמן הטיפול גורמת לאודם ואי נוחות בעין , ולפעמים לוקח מספר ימים עד שזה מסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
חסויה 1130/08/2010בוקר טוב
עברו כבר 3 שבועות מאז הלייזר
מתי יהיה שיפור .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות
ד``ר דיאנה שטיין30/08/2010במידה ויש לך כאבים ואודם כ3 שבועות לאחר טיפול לייזר אני ממליצה לך להבדק על ידי רופא עיניים כדי להגיע לאבחנה הנכונה של מצבך. יכול להיות שיש לך דלקת אלרגית שאינה קשורה לליזר, ואז ניתן להתאים לך טיפול שיקל עלייך באופן מיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקי ויש לי דלקת קשה בעין קיבלתי ס
חסויה 1130/08/2010יש לי דלקת קשה בעין קיבלתי טיפות סטרואידים ומישחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות
ד``ר דיאנה שטיין30/08/2010אני שמחה שקיבלת טיפול המתאים למצבך.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסויה 1131/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)