מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחני23/12/2010
שלום,
שמי מורן, אני בת 21. כבר כחודש אני שמה לב לתופעות בראייה כמו: כאשר אני מזיזה את העיניים אני רואה פסים דקים זזים כמו מין עשן, נוסף לזה אני רואה כמו עיגולים שקופים באוויר-בעיקר באור יום, ודבר נוסף שמלחיץ אותי ביותר זה תופעה של 'קישקושים' זזים בעיניים (משהו כמו אבק שמבחינים בו זז בקרן אור בחדר חשוך). עברתי בדיקת עיניים רגילה הרופא החליט שאני רואה טוב (6/6) ושהכל נראה תקין בעיניים שלי. הופניתי אליו גם כי אני סובלת מסחרחורות גם כן כחודש, הוא טען שיכול להיות שזה בגלל משהו אחר שהתופעות בראייה והסחרחורות קשורות אליו.
האם יש אפשרות שבכל זאת משהו אינו תקין עם העיניים שלי (וזה מה שגורם לסחרחורות) ?
[יכול להיות שאלו תופעות שקשורות לבטיסטין-תרופה שקיבלתי נגד הסחרחורות?]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר חיה מורורי כץ26/12/2010שלום מורן!
כל התופעות שסיפרת שאת רואה הינן קרוב לודאי שינויים בנוזל הפנימי של העין שנקרא - זגוגית. תופעות אלו נובעות משינויים בצמיגות של הנוזל , והם מופיעים בצורה נורמלית בדר"כ מעל גיל 40 , אבל יכולים להופיע גם בגיל צעיר יותר. זה לא גורם לשום נזק לעיניים או לראיה , אבל כשיש אותם צריך להיבדק אצל רופא עיניים , כולל הרחבת אישונים , כדי לודא שהרשתית בסדר.
תופעות אלו אינן גורמות לסחרחורת.
במידה והבדיקה אצל רופא העיניים תקינה לחלוטין , יש לפנות לרופא משפחה ולנסות למצוא את הסיבה לסחרחורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)