מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים יבשותרונן10/01/2011
יש לי עיניים יבשות, הם תמיד קצת אדומות ורואים בהם קצת כלי דם. זה לא מפריע לי אני לא מרגיש מוזר בעין אבל כנראה שהעיניים שלי יבשות.
אני מרכיב עדשות מגע רכות והלכתי לאופטימטריסט לראות אם העדשות זה מקור הבעיה והוא אמר שזה לא קשור הוא אמר שאני בן 15 ויש לי עור יבש ושומני וזה נורמלי, הוא אמר לי שיש לי יובש קטן ולמרות זאת אני עדיין יכול להרכיב עדשות מגע.
עשיתי הפסקה מעדשות למשך כמה שבועות, אבל עדיין היובש נשאר והעיניים נראו אותו דבר.
בכל מקרה היובש לא מפריע לי רק רציתי לדעת האם באמת זה נורמלי שיש לי יובש ואיזה דרכים אפשר לטפל בו? האם הכלי דם האלה הקטנים בעין זה באמת מצב שיכול להיות נורמלי?
נ.ב, אני יושב הרבה מול מחשב (לומד איתו בעיקר) האם זה אחד מהגורמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונן
ד``ר דיאנה שטיין12/01/2011אני מציעה לך להבדק אצל רופא עיניים כדי לבדוק את מצב הקרנית, האם מדובר ביובש, האם העדשות יושבות בצורה טובה על פני הקרנית, או שאולי יש תגובה אלרגית שיש לטפל בה. כדאי מאוד להבדק ולוודא שהכל בסדר כדי להמנע מסיבוכים הקשורים לעדשות מגע.
בברכה,
ד"ר דיאנה שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)