מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת אשררוני31/01/2011
היי,
לאמי יש תסמונת אשר.
הבנתי שיש כמה סוגים, ואני לא יודעת בדיוק איזה סוגים יש ולכן איני יודעת מה יש לה בדיוק.
בקצרה-היא נולדה חירשת, ראייתה כמובן מצטמצמת עם השנים, אך רק לקראת סוף שנות ה20 שלה ותחילת ה30 (במיוחד לאחר 2 הלידות) הראייה שלה הדרדרה ממש עד לרמה שאינה יכולה ללכת ברחוב לבדה.
השאלה שלי היא, האם יש לכך איזשהו פתרון לשיפור הראייה/ השמיעה? כשהיא נולדה כמובן אמרו שאין, אך בשל הטכנולוגיות של היום מעניין אותי אם יש איזשהו ניתוח לשיפור הראייה במצב כזה.
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת אשר - תגובה
ד''ר חיה מורורי כץ01/02/2011שלום! לצערי אין נתוח לתקון הפרעה בראיה במקרה של רטיניטיס פיגמנטוזה. במידה ויש לה קטרקט אפשר לנסות לנתח אתזה , במידה וזה אכן מוריד מהראיה.
במרפאת עינים בתל השומר מתבצעים מחקרים לגבי טיפול ברטיניטיס פיגמנטוזה לסוגיהם , מומלץ לפנות אליהם ולבדוק אם יש אפשרות להצטרף לאחר המחקרים. .בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)