טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! שמי טלי, בת 33 אם חד הורית לילדה בת 3... ולכן אינני מתעייפת מלחפש פתרונות לבעייתי, הינני סובלת מהמלחה מיזה 5 שנים, האם ידוע לכם על ניסוי קליני בעניין? הזרקות לרשתית ששמעתי או אולי משהו אחר? אשמח להתעדכן בכל פיסת מידע. האם יש צורך להיות במעקב של רופא המומחה למחלות רשתית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טלי! לא ידוע לי על ניסוי קליני שקשור לבעיה הזאת. לא ידוע לי על טיפול של הזרקות לרשתית לגבי הבעיה שלך. יש ניסויים בחו"ל שקשורים להזרקת תאי גזע לעיניים , ויכול להיות שבעתיד זה יהיה הטיפול לבעיה שלך , אולם עדיין זה בתהליך של מחקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד