עצב הראיה הראשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצב הראיה הראשי
    מאיה
    12/06/2011

שלום
    בדיוק לפני שנתיים עברתי ניתוח ראש להוצאת מינינגיומה שהייתה סביב עצב הראייה הראשי במרחק של 0.5-1 מילימטר בזמנן הניתוח נפגע עצב מס' 6 שחזר לפעולה אחרי חודשיים (כפילות הראייה) +נפגע עצב הראייה הראשי -אין לי שדה ראיה אני כל חצי שנה בבדיקות מעקב - OCT שדה ראיה +ניורואופטולמולוג. אני יודעת והשלמתי עם זה ששדה ראיה אין ולא יהיה מה שמפריעה שלפי כל הבדיקות תפקוד עצב הראיה מדרדר ואף אחד לא מבין למה. גם ניורוכירורג גם ניורואופטולמולוג שלי ושניהם מומחי על בנושא אומרים שהנזק שקרה בניתוח הוא זה שהיה צריך להישאר ולא הייתה צריכה להיות הידרדרות בהמשך. זה די מפחיד אותי הרה אין טיפול לעצב הראיה הראשי אז מה יכול לגרום להידרדרות? מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצב הראיה הראשי

הוספת תגובה

• עצב הראיה הראשי - תגובה

ד''ר חיה מורורי כץ
    14/06/2011

שלום מאיה! אני מתארת לעצמי שעק ההתדרדרות בוצעה שוב הדמיה של CT או MRI של ארובות העיניים והמוח כדי לראות שאין משהו נוסף שגורם להתדרדרות של הראיה.
    אני בטוחה שהרופאים שמטפלים בך עשו כל מה שאפשר כדי למנוע את ההתדרדרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו