מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שן שבורה והשתלתה חזרהסו אלן09/08/2009
שלום חיים ושי.
בסוף השבוע, במהלך ריצת בוקר, מעדתי ונפלתי על פניי. פרט ללחי נפוחה וסגולה, השן הקדמית שלי נשברה, ירד הרבה דם וסמטוכה גדולה התחילץה
מיהרתי לחדר מיון, שם עצרו את הדימום והורו לי לפנות לרופא שיניים שיפנה אותי לכירורג. השאלה היא האם יש טעם לשמור את השן השבורה (כנראה אאלץ לעבור השתלת שן, כך אמרו לי) או שמא השן החדשה לא קשורה לשן המקורית?
ובכלל, האם יכולתי לעשות משהו בצורה טובה יותר בזמן האירוע (רצתי הביתה, שטפתי את הפה מס' פעמים, שמתי קרח במקום וטסתי לבי"ח)?
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
סו אלן10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי האישית - ישימו לך שן חדשה
ח. קראוס12/08/2009מניסיון של אחד שעבר השתלת שן (למרות שבמקרה שלי היה מדובר בהליך לאחר עקירת שן) - מדובר בהוצאה מוחלטת של השן והכנסת שתל במקומה. מכאן שבכל מקרה לא היה עוזר אם היית מביא את חלקי השן השבורה או לא, ההשתלה נעשית "מהתחלה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סו
חיים זייד13/08/2009ראשית קבלי את התנצלותי על העיכוב בתשובתי,
ניסיתי לשלוח תשובה דרך הטלפון אבל......
בכל מקרה אנחנו מתייחסים ברצינות יתרה לפגיעות בראש בכלל ובפנים בפרט ,
התגובה הטבעית שלך הייתה טובה למרות שאני הייתי פונה ראשית לכל לרופא שיניים (ואז אולי היה ניתן לעשות משהו אם השן הפגועה-גם זה לא בטוח) שהוא גם כירוג, ואפליו מומחה לפה ולסת, יש כאן אלמנט חבלתי ואלמנט אסטטי , שבירת שן קדמית גורמת לתחושה קשה ,
אולי שווה שתשימי את השן מתחת לכרית כמו שהיינו עושים כילדים , בתקווה שהיא תצמח למחרת בבוקר,
ועכשיו ברצינות גשי לרופא מומחה שיתן חוות דעת על שיקום השן הפגועה,
ואני מאחל בריאות שלמה ושוב סליחה על האיחור בתשובתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)