מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכנה להידבקותטל14/10/2012
האם כשרואים מישהו ברחוב מעולף, יש להנשים אותו? אין סכנה של של הידבקות במחלות דרך הפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה להידבקות - תגובה
חיים זייד14/10/2012ערב טוב
לא כל מתעלף זקוק להנשמה ,
כלל בכל מקרה כזה יש לצלצל 101 למדא
ולמסור את מירב הפרטים מיקום מדיוק , גיל המתעלף וכל מידע שמבקשים מהמוקד
לאחר מכן או תוך כדי
יש להרים את הרגליים בזווית 30-40 מעלות
ולהרחיק קהל סקרנים
אין לשפוך מים או לתת סטירות
התעלפות נובעת בדכ מירידה פתאומית בלחץ דם ולכן שכיבה על הרצפה והרמת הרגליים היא הפתרון
אנחנו משתדלים כיום לא להנשים (פה לפה אלא רק באצמצעות מפוח הנשמה )אלא לבצע עיסויים רק אם יש צורך
שווה לראות את הסרטון המצב הוא יסביר מה חשוב לעשות לאדם מחוסר הכרה
ושווה בהחלט לעבור קורס החייאה בסיסי 4-5 ש' כדי לרכוש כלים שיכולים להציל חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רענוןאפי04/10/2012
מדי כמה זמן צריך לבצע רענון בנוגע להחייאה והגשת ע"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רענון - תגובה
אריאל הקר04/10/2012אפי, שלום רב ומועדים לשמחה.
רענון בנושא ההחייאה ועזרה ראשונה רצוי לבצע לעיתים קרובות.
המטרה היא להיות מוכן וערוך לכל מקרה או מצב המצריך את השימוש בידע החשוב של החייאה ועזרה ראשונה.
המקובל כיום ברוב המקומות - לערוך רענון אחת לשנתיים.
בברכה
אריאל הקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרענון - תגובה
חיים זייד04/10/2012אני בהחלט מסכיםעם אריאל
אבל זה מאוד תלוי בהכשרה הבסיסית שקיבלת
ומתי עשית אותה הכללים בהחייאה משתנים כל הזמן
אז אם את צריכה לכסת"ח זה אחד
ואם את רוצה באמת לשפר ולרענן את ידעותייך זה משהו אחר
המומלץ זה באמת אחת לשנתיים אבל אם עברת את הקורס
לפני חמש שנים הרענון יתפקשש
ואת צריכה קורס חדש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יום הכיפוריםמאי23/09/2012
שלום,
אבי עבר ניתוח לב וכיום הוא בבית, רצינו לברר במקרה הצורך תוך כמה זמן מגיע אמבולנס ביום כיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי יום הכיפורים - תגובה
חיים זייד24/09/2012שלום גם לך
לא ציינת בהודעתך היכן אתם גרים ,
בד"כ זמן הממוצע להגעת אמבולנס הוא 10 דק
בפריפריה הזמן מתארך
בעקרון זמן ההגעה ביום כיפור מתקצר היות ואין תנועה (אבל יש הרבה אופניים)
רפואה שלמה וחתימה טובה לך ולאביך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש והקאותלירון11/09/2012
אתמול יצאנו לטיול גיבוש בעבודה באזור הצפון וכנראה בגלל הנסיעה הארוכה באוטובוס התחילו לי בחילות שלאחר ארוחת הצהרים גרמו לי להקאה ולהרגשה קלה יותר, בהמשך הופיעו לי בחילות כאבי ראש וסחרחורת. חזרתי הביתה התקלחתי והלכתי לישון אך מהבוקר ללא הקלה להיפך, אני כל הזמן עם בחילה וסיבובי ראש ובנוסף הרגשה של לב פועם בחוזקה (מהירות )שלא היתה אתמול - מדי פעם. מה יכול להקל על התופעה , רק אל תגיד לי לגשת לרופא (-:. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות....
חיים זייד11/09/2012בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות....
חיים זייד11/09/2012בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות המשך
לירון11/09/2012תודה על תשובתך המהירה.
אז ככה, הבחילות התגברו מאז הצהרים וכל מה שאני מכניסה לפה יוצא אחרי 10-15 דקות, אמרו לי לשתות מים בכמויות קטנות אבל לא נראה לי שמשהו נשאר בפנים, חוץ מהרגשה כללית רעה וחולשה נוראית, אני לא נראית גרוע, כך שאני לא יודעת אם באמת התייבשתי. בכל מקרה שכתבת על צבע השתן שמתי לב שהייתי אולי פעם אחת היום בשירותים. נגשתי לבדוק והשתן צהוב עם ריח לא נעים (סליחה על התיאור) האם אפשר להתייבש ולא להראות רע?, האם נראה לך שיש צורך לגשת למיון או שזה חולף באיזשהו שלב? ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
חיים זייד12/09/2012אני מבקש ממך לגשת בהקדם לקופח עמ שרופא יבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, רציתי לשאולנוי06/09/2012
מה דעתכם על המקרה עם דורון נשר?
האם לדעתכם הצוות היה צריך לקחת אותו בכוח?
אני חושב כי אם אני הייתי במצבו של דורון נשר ואולי לא חושב בצלילות, הייתי רוצה שיקחו אותי בכוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, רציתי לשאול - תגובה
חיים זייד09/09/2012היי
אין ספק שהמקרה לא פשוט ,
והפתגם האומר אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו משמעותי ,
אל תשכחו שהצוות היה שם כמעט שעתיים ,
לפי החוק יש להם על מה לסמוך ....אבל לא מספיק להיות צודק צריך לעיתים להיות חכם ,
קיממים לעיתים מקרים בהם נתקלים צוותי הנט"ן /אמבולנס בחולים ששיקול הדעת שלהם לא קיים כמו בהיפו גליקמיה שם יש תמונה מאוד דומה וסוערת כמו באירוע מוחי ,
בלית ברירה "מתיישבים" על חולה כזה ונותנים לו סוכר לווריד ,
שוב המקרה עם דורון נשר לא פשוט וקשה מאוד להאשים מאן דהוא,
זה חלק בלתי נפרד מהעבודה הקדושה הזו שעושים צוותי מד"א בימים ובשעות שאנחנו יושנים מבלים ו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה על זכוכיתחסויה30/08/2012
בני נפל אתמול בעת משחק בגןהשעשועים
לאחר שהוא נפל אמנם על החול ירד המון דם
ואז ראיתי שהוא נפל על זכוכית
היא לא נכנסה לגופו
אבל האם זה מסוכן?
האם הזכוכית יכולה להיות מזוהמת במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה על זכוכית
חיים זייד30/08/2012ערב טוב
שכחת לציין מה גיל הילד ואיפה"נכנסה"הזכוכית
זה משנה מאוד את ההיתייחסות
בכל מקרה שווה לעקוב אחרי הפצע בחשש הקל ביותר לזיהום אם המקום מאדים וחם זה מחייב פניה לקופח או מר"מ
חשוב לבדוק חיסון טטנוס
בכל מקרה שווה תמיד לחטא היטב את המקום עם מים וסבון וחבוש עם משחת סביעור.
אני מאחל לו החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסקיו- מינון יתרגלית21/08/2012
בטעות נתתי לבתי בת ה- 17 24 טיפות במקום 4 טיפות, מה נתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון יתר
חיים זייד22/08/2012בכיקרון אני מניח שאין עם זה בעיה חשוב לראות איך זה השפיע עליה האם היא נרעדמה ולא מתעוררת או שיש תופעות לוואי נוספות במידה וכן שווה לגשת
לקופח או מיון ניתן גם להתקשר למרכז הרעלים בחיפה בביהח רמבם
והכי חשוב להימנע מכך בעתיד כי הרפואה המונעת היא הרפואה הבריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיק עזרה ראשונהלורן14/08/2012
שלום, אני צריכה לרכוש תיק עזרה ראשונה לתינוק , מה טווח המחירים , ומה ההבדל ביניהם ?
לתשובה בהקדם .
כלנית ברנע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיק עזרה ראשונה - תגובה
חיים זייד14/08/2012היי כלנית
מה זה תיק עזרה ראשונה לתינוק ?
באיזה גיל התינוק ?
הוא סובל מבעיה ספצפית ?(רגישות למזון ?התכווציות חום?.....)
אם לא אז כל תיק עזרה ראשונה יוכל לתת לך תשובה
פדי גזה
חומר חיטוי (סביעור\קלודין)
פלסטריות
פלסטר בגליל
פולידין נוזל +פולידין משחה
ויטה מרפן משחה
תחבושת אלסטית 6 ס"מ
אגד לחבישה 7 ס"מ
ברנשילד לטיפול בכוויות ,
יש לך כאן ציוד בסיסי שעלותה כ 100-120 תלוי בכמיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיתה א'תמי13/08/2012
בשעה טובה בני עולה לכיתה א'
האם כדאי לשים לו פלסטרים בתים למקרה שיפצע או שבבית הספר דואגים לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיתה א' - תגובה
אריאל הקר13/08/2012שלום תמי,
ראשית, ברכת הצלחה לבנך העולה, בשעה טובה, לכתה א'.
שנית, מומלץ לצייד את בנך במעט עזרה ראשונה כגון:אקמול, פלסטר וכדו'.
אמנם, בבית הספר אמור להיות ציוד בסיסי זה, אך אין טוב מנגישות מיידית ואישית.
בהצלחה אריאל הקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא !!!!
חיים זייד13/08/2012אני מרשה לעצמי לחלוק על ידידי לניהול הפורום
לא ב"לא" רבתי
את יכולה בשקט לצייד את בנך בפלסטריות ויש כאלה למכביר בבתי המרקחת ובפארמים למינהם ,
אבל בשום פנים ואופן לא באקומול או בכל תכשיר רפואי אחר ,
מחר לחבר שלו תכאב הבטן והוא יתן לו אקומול ???
ברוב בתי הספר יש אצל או המורה או המזכירה ציוד בסיסי לעזרה ראשונה
שנותן מענה לפציעות קלות (שווה לבדוק זאת בהתחלת שנה עם המזכירה)
ובפציעות קשות יותר אמור להיות בבית ספר מגיש עזרה ראשונה או חובש
שייתנו מענה למשהו מורכב יותר כולל הזמנת אמבולנס .
גם בנית ערכה בסיסית לעזרה ראשונה מחייבת הדרכה בסיסית
ולתלמידי כיתה א זה לא כלול עדיין בתוכנית הלימודים ,
בכל מקרה ש יהיה בשעה טובה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים - תודה
אריאל19/08/2012חיים תודה על התיקון והארה.
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרועי01/08/2012
שלום רב ,
ברצוני לשאול שאלה אחת קטנה ..
ניפוח יתר של בלונית הטובוס יכולה לגרום ל:
א. כיוב הרירית.
ב. אספירציה
ג. אקסטובציה עצמונית
ד. זיהום
תודה לכם מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
חיים זייד02/08/2012זה שאלה קטנה זה ???
ניפוח יתר יגרום ללחץ על הוושט ואז... זיהום ואספירציה ויכול להיות כיוב הרירית
אקסטובציה עצמונית אולי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מלמדים ילדים בבתי הספרמור29/07/2012
בני הולך השנה לתיכון, ורציתי להתעניין ולדעת האם יש שיעורים בבית הספר שבהם מלמדים עזרה ראשונה? האם יש חוגים כאלב אחרי שעות הלימודים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן מלמדים
חיים זייד29/07/2012עם העלאת המודעות לנושא החליט משרד החינוך לפני מספר שנים
לתת לתלמידי כיתות י
10 שעות בהחייאה ועזרה ראשונה
בתי ספר שמעוניינים (ויש כאלה) מעבירים קורסים נרחבים יותר ,
מעבר לכך יש פרוייקט למחוייבות אישית במסגרת זו יכול בנך לעבור קורס מקצועי
ולהתנדב במד"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלבת?בדוי18/07/2012
שתיתי מכוס שחתולת רחוב נגעה בה? מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת? - תגובה
חיים זייד18/07/2012בד"כ האזורים מוכי הכלבת ידועים (כרגע זה באיזור רמת הגולן לפי הפרסומים)
בכל מקרה שווה להרים טלפון ללשכת הבריאות במקום מגוריך ולהתייעץ ,
בכל מקרה אם היא רק נגעה בכוס ולא שתתה \אכלה ממנה הסיכוי להידבק קטן ,
צריך לשים לב להבא ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קפהטלי15/07/2012
קרתי במקום כלשהו שאם מניחים קפה על פצע מדמם הוא יכול לעצור את הדימום
האם אכן כך הדבר?
אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קפה - תגובה
חיים זייד16/07/2012קפה מכווץ כלי דם (לכן הוא מעלה לחץ דם)
אבל הייתי מאוד ממליץ לא להשתמש בו לעצירת דימום (איזה קפה ? נמס? שחור?? מגורען ?) היות וזה עלול לגרום גם לזיהום וחוץ מיזה רק השטיפה כדי להסיר את הקפה תפתח את הפצע מחדש ,
תארי לעצמך חתך עמוק בקרקפת שמלא בקפה .....
לכן הכלל אומר שטף דם עוצרים באמצעות לחץ ישיר על מקום הדמם ,
ופינוי למתקן רפואי כדי להמשיך טיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצה של עכביששולמית04/07/2012
איך נראית עקיצה של עכביש"? והאם היא יכולה להיות מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה של עכביש - תגובה
אריאל הקר04/07/2012שלומית,
שלום וברכה.
ישנם סוגים שונים של עכבישים.
באופן כללי, עקיצת עכביש נראית כנקודות אדומות עם מעט נפיחות.
רוב עקיצות העכביש אינן מסוכנות.
עם זאת, יש לבדוק כל מקרה בו יש חשש להדבקות או אף חדירת זיהום.
במיוחד כאשר מתחילות תופעות כגון פריחה נרחבת, קשיי נשימה או אפילו כאב חד.
תרגישי טוב.
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקיצה של עכביש - תגובה
חיים זייד04/07/2012ברשותכם אוסיף מעט
עקיצת עכביש נראית כמו בתמונה המצ"ב
בעקיצת עכביש יש לנהוג בזהירות (כמו לכל עקיצה)
התנפחות מוגזמת כאבים עזים הם בהחלט אינדיקציה
להפניה למוקד רפואי ,
מתברר שגם עכביש הבית הששן יכול לגרום צרות לא קטנות ,
תלוי גיל הנעקץ ומיקום העקיצה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו ה"עכבישון הביתי"
חיים זייד05/07/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו העקיצה
שולמית05/07/2012היא גם נורא מגרדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שווה בדיקה
חיים זייד05/07/2012לפי התמונה והגירוד שווה לגשת להתייעץ
כמו כן כדאי לקרר את המקום ואף למרוח פנסטיל גל זה אמור להקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ראשונה או חובשיםסער25/06/2012
שלום
האם ניתן לעשות קורס חובשים בשביל ידע אישי ללא קשר להתנדבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)