עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    yhe
    25/10/2011

הי
    2 הורי נושאים את גן ההקרחה
    אני ניסיתי כ 6 שנים פרןפמיה, לא ראיתי צמיחה משמעותית , השיער לא גדל במורה רבה אלא רק קו השער נשמר
    בשנה האחרונה הפסקתי טיפול בפרופציה ןניסיתי מינוקסי-וגם לא יכןל להגיד שהיה משהו מדהים..
    התחלתי השימוש בגיל 32 היום בן 39
    איך להמשיך? האם ניתן לשלב בין התרופות , והאם לאור התוצאות שציניתי יש סיכוי שיצליח?
    חבר שלי במצב דומה התחיל מריחת מינוקסי ושימוש בדקל ננסי, מדוח לי על תוצאות של צמיחה שער,היתי שוקל לעבור לטיפול הנל , האם יש סיכון בלקיחת התןסף דקל ננסי, לגבר מבחינת סיכוי לחלות בסרטן הערמונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    26/10/2011

דביר שלום,
    למרות שפעילותו של הדקל הננסי דומה לפעילות הפרופסיה אין עבודות מחקר שהדגימו יעילותו בהתקרחות תורשתית. הפרופסיה עוצר את הנשירה עד 80-90% מהמקרים ובכ-30% יכול להצמיח שיער. לכן מטרת הטיפול היא בעיקר עצירת תהליך ההתקרחות שמתקדם בהדרגה. גם המינוקסי יעיל אך פחות.
    איגוד המזון והתרופות האמריקאי יצא באזהרה שפרופסיה (פינסטריד) יכולה להעלות סיכון לסרטן הערמונית וזה מתייחס בעיקר לאותה תרופה (פינסטריד) אך במינון גבוה יותר הניתנת להגדלת הערמונית.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו