מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעתסיגלית27/02/2012
אני בת 62, בריאה. תרופות: סימבקור 20 מ"ג, אספירין 75 מ"ג,וגיפם-פעמיים בשבוע.
מזה למעלה משנה יש לי נשירת שיער מוגברת ויש התדלדלות משמעותית בחלק הקדמי של הראש. כל הבדיקות שלי תקינות.
נאמר לי שזו בעיה גנטית ואפיינית לגילי.(למרות שאין במשפחתי המורחבת התקרחויות, לא אצל הנשים ולא אצל הגברים).
פניתי לרופא עור שלא נתן לי כל פתרון ולכן החלטתי ללכת באופן פרטי ל"הייר קליניק" שהציעו לי טיפול בעלות של כ 4500 ש"ח.
אני עוד לא מוכנה לשלם סכום כזה. נכנסתי לפורום של הכללית ורופא העור הציע לי,בהנחה ששללתי את כל הסיבות לנשירה ואכן מדובר בסיבה גנטית, להשתמש במינוקסי ובתוסף המזון HAIR BOOST
ואני רוצה חוות דעת נוספת. והאם התוסף מזון יכול להזיק ובכלל האם יש פתרונות נוספים/אחרים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/03/2012סיגלית שלום,
על פניו נראה שמדובר בתקרחות תורשתית. ובהנחה שכן כך הטיפול המועדף הוא מינוקסי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)