מינון בטאקורטן תמיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון בטאקורטן תמיסה
    =>
    09/05/2013

שלום,
    לאחרונה התחילה לי אדמומיות קלה בקרקפת שלוותה בנשירת שיער חמורה.
    האדמומיות לא מופיע כל הזמן אלא בדרך כלל לאחר החפיפה ומלווה בקשקשת ובחתיכות שמתקלפות לי מהעור בצורה ממש משמעותית. כלומר ממש חתיכות גדולות שמתקלפות מהקרקפת. אבקש כל העניין הזה התחיל לאחר ששמתי בשיער מסכת שיער טבעית שקראתי עליה באינטרנט שהיה בה ריכוזים גבוהים של לימון.
    התייעצתי עם רופאת המשפחה והיא נתנה לי תמיסת בטאקורטן ואמרה לי לטפטף כמה טיפות ולעסות לקרקפת.
    השאלה שלי למה הכוונה בכמה טיפות?! 5? 10? 20?! מה המינון המקובל בדרך כלל ומה המינון שאולי אסור לעבור עליו?
    האם בטאקורטן יכול גם לעצור את הנשירה או להצמיח מחדש את השיער שנשר?
    תודה על עזרתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון בטאקורטן תמיסה

הוספת תגובה

• מינון בטאקורטן תמיסה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    21/05/2013

שלום רב,
    יתכן שאת מתארת תופעה שנקראת סבוריאה (אודם וקשקשת בקרקפת) או דלקת ממגע בעקבות השימוש במסכה. ממליץ לפנות לרופא עור.
    תמיסת בטאקורטן מורחים כך שתכסה את האזור המטופל. מספר טיפות בהתאם לגודל השטח המעורב.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משתמשים

אולגה
    08/08/2016

דר רציתי לשאול בבקשה איך משמשים? מורחים על שיער חפוף/ רטוב/ יבש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמוואט לקרקפת עקב נשירה

פזית
    14/08/2016

שלום רב! קבלתי דרמוואט טיפות לקרקפת עקב נשירה. האם יכול להיות שעליתי במשקל שלושה קילו בשלושה שבועות של טיפול ? אצין שהתזונה שלי מאד מוקפדת ולא השתנתה. הטיפול שקבלתי הוא 10 טיפות לקרקפת בוקר וערב ,תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו