מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מקדימה כמו נשירה גבריתרות02/01/2017
במשך שנתיים יש לי תהליך של נשירת שיער מקדימה. במצח יש נסיגה מאוד חזקה של השיער ובצדדים החלו מפרצים ודילול מאוד חזק של השיער. אני בת 44.5 עם פריטין נמוך. יש לי גירוד ושירפה בקרקפת ונשירת שיער אקוטית בכל השיער. פניתי לרופאי עור אך הם לא מסכימים לשלוח דגימת עור למעבדה והם טוענים שהדבר נגרם ממתיחת שיער. מבחינתי זו דיאגנוסטיקה מוטעית מכיוון שהקרקפת שורפת לי ממש כאילו הכניסו אותי לתנור חם בדיוק במקומות שיש נשירה חזקה. יש לציין שגם אצבעות הרגליים שלי קיבלו פטרת בדיוק בזמן שהחלה הנשירה. בנוסף יש לי גירודים חזקים בבית החזקה ומאוחורה בגב וברקרפת השיער. הרופאים הקונבציונאלים לא נותנים את הדעת בעניין. טופלתי בכל מיני משחות טבעיות ממומחים אך לא היה שינוי בנשירת שיער. מאחר ואני כבר נואשת, אשמח לעזרה ולסיוע. תודה רות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: נשירת שיער מקדימה כמו נשירה גברית
מור אפריאט02/01/2017שלום רות
גרד בקרקפת יכול לנבוע מנשירת שיער כתוצאה מסטרס ,
במקביל ממליצה לך לבצע בדיקות דם הורמונליות
כדי לשלול רמה גבוהה של אנדרוגיניים (הורמונים גבריים )
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)