נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    אילה
    28/04/2010

שלום רב,
    אני כבר כמעט שנה וחצי לאחר הלידה, ואני מרגישה ששערי נהיה דליל באזור ה"מפרצים" (כמו התקרחות גברית). באזור זה נהיות לי פלומות שיער קצרות והדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסטתית. במשפחתי כל הגברים קרחים. האם הדלילות הזו יכולה להיות כתוצאה מהלידה או שעבר זמן רב מדי? האם זו יכולה להיות התקרחות גנטית? ואם כן מה אפשר לעשות חוץ ממינוקסי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

אפרת בן נון
    02/05/2010

שלום אילה
    נשירה לאחר לידה נמשכת בין חצי שנה לשמונה חודשים,תקופה של שנה וחצי היא ארוכה מידי.איבוד שיער בצדעיים בדרך כלל מעיד עלהתקרחות גנטית ורצוי לטפל בהקדם על מנת למנוע את תהליך הנשירה המסיבי.ישנם טיפולים טיבעיים המצליחים לשקם את שורשי השיער לעבות את השיערה ולהאט את קצב ההדללות .רצוי לעשות בדיקות דם עלמנת לוודא שאין חסרים תזונתיים ולשלב טיפול פנימי וחיצוני. מומלץ להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער להתאמת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו