זקוקה לעזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה
    מישהי
    10/03/2014

אמי בת 67 חולה קשה עם אי ספיקת לב קשה אי ספיקת כליות FMF MDS סכרת לחץ דם מחוברת לחמצן קבועה ולBEPAP מוגבלת מאוד עם כיסא גלגלים וטיטולים מזה שנתיים יש לה מטפלת אך המצב הולך ומחמיר מיום ליום לפני כחצי שנה הגענו למיון בגלל בלבול שם אישפזו והסתבר שיש לה ירידה בנתרן אושפזה שוב עוד פעמיים בגלל אותה בעיה הרופאים החליטו שהיות שהיא מטופלת בכדור פאקסט לדכאון הוא הגורם לירידה בנתרן והפסיקו אותו היות שאמא נוטלת את הכדור כבר 18 שנה בקשתי שיעשו זאת בהדרגה אך החליטו שהם הרופאים והם יודעים מה לעשות חודש אחריי אמא נכנסה לדכאון קשה פנינו לפסיכוגריאטר שעשה נסיונות רבים להגיע לכדור שיוכל לעזור לאמא אך ללא הצלחה קיבלה מירו קיבלה סרקואל כבר שבועות שלים שהיא ללא שינה חסרת סבלנות באי שקט רוצה לשכב משכיבים רוצה לשבת משיבים אותה רוצה לשכב לסוב אותה בכל רגע מצד לצד וכך כל הלילה באי שקט וללא שינה בונדורמין לא עזר פנלגן לא עזר הפסיכוגריאטרי לא מצליח להבין מה קורה לה השבוע הייתה עצבנית נורא סחבה לעצמה שערות הרביצה לעצמה ואף רצתה ליסטור לי המטפלת גם הפכה להיות עצבנית ומורידה כעסים על אמא . לאמא יש הרבה תלונות על המטפלת אבל כשרוצים להחליף לה את המטפלת עושה למטפלות את המוות והן בורחות אנחנו לא מצליחים להבין את אמא היא מתלוננת עליה והיא לא רוצה שנפטר אותה המצב הנפשי והבריאותי מטריף אותה והיא אותנו מתי מחליטים שהחולה צריך מקום סיעודי? למה לא מוצאים כדור שיעזור לה? כואב לנו להכניס אותה למקום סיעודי ויודעים שאם נעשה זאת היא תמות מהר אנחנו בעצמינו כפר מתחרפנים כולנו עצבנים ופוחדים לקחת החלטות בעיקר אני שאמא מאשימה אותי שאני זו שמעלה את הרעיון להחליף מטפלת ואם היא (אמא) תמות זה יהיה באשמתי
    אנא עזרתכם הדחופה
    תודה מראש הבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחופה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה דחופה - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    13/03/2014

טיפול פסיכוגריאטרי ביתי ואינדיקציה לכניסה לבית אבות
    אין כל מניעה להמשיך להחזיק מטופל פסיכוגריאטרי בבית כל עוד הוא מאוזן מבחינה תרופתית.
    עם כל הקשיים באיזון תרופתי. לפסיכוגריאטר עם נסיון לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לאזן מקרה כזה.
    נסי פסיכוגריאטר אחר עם נסיון עם מקרים דומים.
    לרב היפונתרמיה נגרמת לא מתרופה אחת אלא משילוב של מספר תרופות כך שהוריית הנגד לפקסט ורב התרופות נוגדות דכאון האחרות היא יחסית. בפרט אם מפסיקים תרופות נוספות שגורמות לאותה בעיה.
    האינדיקציה לכניסה לבית אבות תלויה בסף השבירה של מערך התמיכה המשפחתי שתלוי כמובן במדת איזונו של המטופל. כך שאת מתחילה לגלות סימני שבירה לנוכח אי איזונה של אימך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו