כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    מאיר
    20/09/2014

לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי ראש
    אני סובל מנזלת כל השנה ומקבל טיפול בטיפות אף אביאמיס .נרשם לי לקחת תרופה בשם אלטרולט 10 מ"ג התחלתי עם חצי כדור והיום הגעתי לכדור וחצי ליום. כאבי הראש פחתו כל הזמן והיום כאבים קלים שבאים והולכים.
    רצתי לדעת מה הסיבה לכאבי הראש? יכול להיות שזה קשור לסינוסים ?או דיכאון ?או הזדקנות?וכמה זמן אצטרך לקחת את התרופה? אני לא מרגיש שאני בדכאון.
    תודה לתשובה
    בדיקת CT מוח יצאה תקינה חוץ מעיבוי במערות האף תוצאה של ניתוח פוליפים שעברתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    21/09/2014

אבחון רפואי הוא הליך מאוד מורכב גם כשקיימת אינפורמציה מלאה ונעזרים בבדיקות עזר רבות, ואילו כאן אתה נותן מעט מאוד מאוד אינפורמציה, אפילו לא מסרתה את גילך ובאיזה איזור בראש הכאבים, מה גורם להתקפים, להחרפתם, ולהקלתם.
    אין כוונה שתחזור אלי עם תשובות ונעשה איבחון אינטרנטי.
    כאבי ראש הנגרמים מסינוסים הם לרב מצחיים, קשורים בשינויי תנוחה ומוקלים ע"י טיפול בתרופות לסינוסיטיס כאנטי אלרגים ואנטיביוטיקה באם יש מרכיב זיהומי.
    אם אכן הכאבים הגיבו לטיפול באלטרול אפשר וקיים מרכיב נפשי.
    הטיפול בתרופה נמשך כל עוד הצורך בהקלה נמשך.
    לרב בעיות כרוניות כבעיות נפשיות הטיפול הוא גם כרוני ולעתים צריך להימשך כל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו