mci או דמנציה מסוג אלצהיימר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• mci או דמנציה מסוג אלצהיימר?
    בת מודאגת
    24/11/2016

שלום דר והמון תודות על תשובתך.יש לי שאלה נוספת צירפתי את האיבחון הפסיכוגריאטרי של אימי. שאלתי מבחינת האבחנה של הרופאה האם האבחנה יותר מתאימה לדמנציה או mci חשוב לי לדעת מה מחכה לנו ? תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• MCI או דמנציה

ד``ר מאיר בראל
    24/11/2016

ניקוד 24 במבחן מינימנטל הוא נקודת חתך לאוכלוסיה ממוצעת שמתחתיו האבחנה היא דמנציה בפרט באם אינה עצמאית בתפקודי היומיום הבסיסיים לשם שמירה על היגיינה אישית. לשם קביעת אבחנה סופית יש לבצע מעקב קוגניטיבי לאורך זמן עמ לראות באם המצב יציב, מתאים לMCI, או מדרדר, לדמנציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמנציה מסוג אלצהיימר או MCI ?

בת מודאגת
    25/11/2016

דר ברצוני להודות לך מקרב לב על תשובתך. אני נכנסת להמון פורומים ומעולם לא ענו לי כל כך בסבלנות ובאנושיות כמוך . אמי מתפקדת ממש רגיל מלבד בעיית זיכרון קלה לכן ההיתי אחוזת אימה חשבתי שכרגע יש לה אלצהיימר..
    שוב תודה מהלב ושבת מבורכת לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו