פרנויה בחולה אלצהימר לאחר החלפת תרופה

מנהל הפורום

ד"ר דנה פאר
ד"ר דנה פאר
053-4877828
לקביעת תור אצל ד"ר דנה פאר
053-4877828 ללא פרסום בפורום
 
  • פרנויה בחולה אלצהימר לאחר החלפת תרופה
    אמיר
    16/02/2017

    לאחרונה הוחלפה תרופה של חולה מבוגר תרופה לאלצהימר כדוגמת רמיניל לתרופה רסגילין תרימה. החולה החל לפתח סימנים של רדיפה וחשש לרכושו לרבות מפני קרוביו. כמו כם יכולת הדיבור וההבנה התדרדרה במיוחד במצבי לחץ. מה ההסבר האפשרי לכל אלה? האם יש השפעה גם לשינוי בתרופות? מה האפשרויות כעת?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דנה פאר - 053-4877828

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פרנויה בחולה אלצהיימר

    ד``ר מאיר בראל
    18/02/2017

    פרנויה יכולה להקדים או להופיע בשלבים יותר מאוחרים של מחלת אלצהיימר ללא קשר עם מתן תרופות או להופיע או/ו להחריף לאחר מתן תרופות כרמיניל(גלנטמין) לטיפול באלצהיימר וסליגילין לטיפול בפרקינסון או תופעות דמויות פרקינסון שמופיעות בשלבים מתקדמים של מחלת אלצהיימר. אכן ידוע שסלגילין יכולה לגרום לתופעות פסיכוטיות כפרנויה
    (מחשבת שווא של רדיפה) או להחריף תופעות קיימות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


