יכול להיות שיש הזדקנות מוקדמת

מנהל הפורום

ד"ר דנה פאר
ד"ר דנה פאר
053-4877828
לקביעת תור אצל ד"ר דנה פאר
053-4877828 ללא פרסום בפורום
 
  • יכול להיות שיש הזדקנות מוקדמת
    סטילנוקס 37
    11/06/2019

    שלום.
    אני בן 37, נטלתי כדורי שינה במשך 15 שנה. כרגע זה סטילנוקס. האם יכול להיות שיש לי הזדקנות מוקדמת? יש לי תופעות של פחות זיכרון, ירידה חדה בקוגניציה, חוסר רצון סוציולוגי, כאבי גפיים והתעייפות מהירה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דנה פאר - 053-4877828

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הזדקנות מוקדמת

    ד"ר דנה פאר
    11/06/2019

    שלום,
    ניתן לשער שנטילה ממושכת של תרופות שינה ישפיעו על הגוף באופנים שונים, גם בהיבט הקוגניטיבי.
    אולם, אין לייחס זאת ל"הזדקנות" אלא להיעזר ברופא מטפל לזהות מהן הבעיות ולהתייחס בהתאם (ייתכן שזה סינדרום כוללני או אוסף של תופעות שאינן קשורות זו לזו).
    כל טוב.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


