נסיעה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    שמרית
    13/09/2010

אבא שלי בן 80 עם בעיות לב. אחותי גרה בקנדה ורוצה שהוא יבוא אליה לפסח השנה. אני לא רוצה. היא לא ראתה אותו מזמן ומתגעגעת אבל אני יודעת כמה הוא הזדקן וכמה זה מסוכן עבורו. לאחרונה אנחנו כל הזמן רבות על זה. הוא רוצה לנסוע לראות את המשפחה ואני חוששת. אולי כדאי להצטרף אליו לטיסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

• טיסה לחו"ל

ד``ר מאיר בראל
    13/09/2010

גיל ומחלה כרונית כמחלת לב אינם מהווים בהכרח מניעה לטיסה טרנסאטלנטית. המטופל צריך להבדק ע"י רופאו-רופא המשפחה ובמדת הצורך ע"י קרדיולוג על מנת לקבל את אישורם לטיסה.
    בעקרון, במדה ואין בעיות בתפקוד היומיומי כמו בצוע קנייה שבועית בסופרמקט עם סחיבת שקיות, כולל בעלייה מתונה או במדרגות ולא היו אישפוזים או התערבויות רפואיות בחודשים האחרונים, אזי אין מניעה לטיסה כזו, לאחר בדיקה רפואית עדכנית ועם בטוח רפואי מתאים-פוליסה מורחבת המכסה מחלות קיימות.
    ליווי טוב בכל גיל ובגיל זה בפרט אם קיימת מגבלה מוטורית או/ו שכלית, אזי הוא הופך לחיוני ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו