חשיבות האומגה 3 (ממרווה מרושתת)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות האומגה 3 (ממרווה מרושתת)
    אלי ארד
    28/11/2010

לכל הנוכחים שלום!

3 חומצות השומן - ALA,EPA,DHA, חיוניות ביותר לתפקוד כל התאים בגוף ולא פחות במוחנו. מחסור בהן כתוצאה מתזונה ו/או גורמים נוספים "מסייע" למחלות כרוניות שונות כמו גם בגיל השלישי.

חברת מרוולוס הישראלית, מפיקה בכבישה קרה, 50% אומגה 3 מצמח המרווה המרושתת (הכולל גם אומגה 6 - 12%, אומגה 9 - 25%, ויטמין E ועוד מרכיבים רבים חיוניים) ללא אלרגנים.

ישנם עדויות רבות לסיוע והקלה במחלות כגון - אלצהיימר, דמנציה, פרקינסון, לופוס, טרשת נפוצה ועוד (במינון גבוה יחסית בתוך מספר חודשים).

אשמח לתת מידע מקיף כנדרש.

אלי ארד
    נטורופת/מטפל הוליסטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשיבות האומגה 3 (ממרווה מרושתת) - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    28/11/2010

אומגה 3

הואיל וכל העבודות התומכות בהשפעתה המיטבית של קבוצת חומצות השומן הנקראת אומגה 3(מיקום הקשר הכפול הראשון בין פחמן מספר 3 ל4) נעשו על חומצות שומן שמקורן מדגים או משמן דגים(בפרט מהים הצפוני), נשמח לקבל סימוכין על עבודות דומות שנעשו על חומצות שומן ממקור צמחי אם זה מזרעי פשתן או מרווה.
    בעבודות הכוונה לעבודות רציניות:
    1. שלא הוזמנו או גובו על ידי היצרן.
    2. פורסמו בעתונים מדעיים-אובייקטיבים רציניים.
    3. פרסומים חוזרים על סדרות גדולות ולא חד פעמיים ועל מדגמים קטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 מצמח מרווה מרושתת

אלי ארד
    29/11/2010

שלום דר' מאיר בראל!

אודה לך אם תתן לי האימייל לצורך מענה.

בינתיים אספר על מטופלת בת 94 שלפני 3 חודשים "שקעה" בתסמיני דמנציה והחלה להכנס ולצאת מבי"ח. פשוט לא תפקדה כמעט לחלוטין.
    אחרי מאמץ שכנועי הסכימה לקחת 2 קפסולות. לאחר כחודש היה שיפור מה והסכימה להעלות המינון ל 4 ביום.(למרות שהיה רצוי לקחת 6 ביום). לאחר חודש נוסף משקלה החל לרדת, החלה לקום ולעמוד, ללכת קצת, לגלות סימני חיוניות ולדבר לעניין. בשבוע שעבר השתתפה בחתונת הנכד ואף רקדה...

בברכה
    אלי ארד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 מצמח מרווה מרושתת - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    29/11/2010

לאלי שלום רב,

הואיל והעלתה הנושא בפני כל מבקרי הפורום, מן הראוי שגם הם ייהנו מתשובתך כך שהדיון צריך להמשך באופן פתוח.
    בתשובתי הדגשתי שהעבודות שאתה אמור לספק לנו כסימוכין ליעילותה ועליונותה של האומגה 3 הצמחית צריכות להיות רציניות ופרטתי את הפרמטרים שעל פיהם נקבעת חשיבותה ומשקלה של עבודה ואילו בתשובתך אתה בדיוק הולך לקצה השני ומביא סיפור אישי.
    אני ומבקרי הפורום נהיה אסירי תודה לך אם תתייחס במלוא הרצינות לדיון בנושא אומגה 3.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 מצמח המרווה-סימוכין שונים - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    29/11/2010

לא ברור לי מדוע אינך יכול להכניס לכאן את הסימוכין עליהם אתה מתבסס.
    הקלד ב"וורד" את הסימוכין-שמות מחברים, כותרת, שם וסימני זיהוי העתון המקצועי, לאחר מכן עשה העתק והדבק למסגרת ההודעה של הפורום.
    הסברתי לך בתגובתי הקודמת שהפורום נועד לשם דיון בנושאים מקצועיים בהנחייתו של מנהל הפורום ולא לשם יצירת קשרים שיווקיים או אחרים כך שאין טעם להמשיך לבקש ליצור אתי קשר דוא"לי או טלפוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

אלי ארד
    29/11/2010

דר' מאיל בראל!

צר לי אך איני מקבל לחלוטין את התייחסותך.....

אלי ארד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 - תגובה

ד``ר מאיר בראל
    29/11/2010

תשובתך שלא לדבר על התייחסותך פשוט אינה לעניין.
    אתה פונה לפורום שאני מנהלו בהקשר הזה ואני אמור ולא אתה לקבל או לא לקבל את התייחסותך בנסיונך לשווק את המוצר הנדון דרך האתר.
    הואיל ואינך יכול לנפק סימוכין ענייניים על פי קריטריונים מקובלים לסחורה אותה אתה רוצה לשווק אני רואה את העניין כסגור ואין טעם להמשיך להתפלמס סחור סחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו