לחץ וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ וכאבי ראש
    grom
    02/08/2013

שלום ד"ר,
    אני בן 23 ולפני כחצי שנה ביצעתי פעילות גופנית מאומצת שהביאה אותי לסף היכולת שלי. הלב שלי פעם עד כדי כך שהחולצה שלי קפצה, הרגשתי דופק באוזניים, בעיניים ולחץ מסיבי בראש. מאז אותו יום אני לא מרגיש אותו בן אדם. אני מרגיש מעורפל ומרוחק, יש לי בעיות זיכרון,בחילות וסחרחורות, לחץ בראש ואפילו על הפנים ובאף(ביצעתי בדיקה אצל א.א.ג שיצאה תקינה) כאבי ראש בצד שמאל שאיתם מתלווה וריד בולט ברקה(עד היום הוא בולט). לאחרונה התחיל לי כאב ראש בצד ימין שגם איתו מתלווה וריד בולט ברקה בצד ימין ותחושה מוזרה של צריבה יחד עם תחושה של רטיבות בכל מיני נקודות בראש.
    הייתי אצל נוירולוג והבדיקות הבסיסיות תקינות, ביצעתי CT שיצא תקין ואפילו MRI שהוא תקין. המצב רק מתדרדר עם הזמן ואני ממש חושש ומרגיש חסר אונים ואבוד. מה דעתך?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וכאבי ראש

הוספת תגובה

• לחץ וכאבי ראש - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    03/08/2013

בעיות בלחץ דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוח אבל יתכן..

grom
    04/08/2013

היה לי לחץ דם תקין עד כאב ראש חזק שהופיע לי ומאז שמתי לב שהלחץ הוא 90\50 רצוף כבר כמה שבועות. אני הבנתי שהלחץ דם הזה נחשב די נמוך, שאלתי את הנוירולוג שלי והוא אמר שזה תקין. פשוט נראה לי קצת מלחיץ ירידה פתאומית בלחץ דם אחרי הכאב ראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוח אבל יתכן.. - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    05/08/2013

כדאי לבדוק יותר לעומק.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו