קיורטן בשילוב חומרים פעילים חיצוניי

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• קיורטן בשילוב חומרים פעילים חיצוניי
    אליסה
    26/01/2013

שלום רב,
    אני בת 20, וסובלת מאקנה מספר שנים. ניסיתי טיפולים קוסמטים אך ללא הצלחה.
    לאחרונה הייתי אצל רופא עור, והוא רשם לי קיורטן, ובזמן הזה גם קניתי ערכה מהקוסמטיקאית.
    הסבון, המסכה והמי פנים מכילים חומרים מאוד אגרסיבים ופעילים, כגון:
    2.0% salicylic acid
    1.0% chamomile extract
    0.5% hamamalis extract
    0.2% cinnamomum zeylanicum bark extract
    האם השילוב של הערכה מהקוסמטיקאית אם הקיורטן לא יגרום ליותר נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיורטן בשילוב חומרים פעילים חיצוניי - תגובה

איריס לוי
    30/01/2013

שלום רב,

בהתוויה של התרופה רשום לא להשתמש במוצרים שמיבשים את העור. במידה ואין רגישות אדמומיות או גירוי יתר בעור ניתן וחשוב להמשיך ולשמור על ניקיון העור.

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיורטן בשילוב חומרים פעילים חיצוניי - תגובה

יפית כהן
    03/02/2013

אליסה שלום וברוכה הבאה לפורום,

קיורטן ורואקוטן הנן תרופות הנירשמות בד"כ למצבים בינוניים עד קשים של אקנה ו/או למצבים בהם האקנה לא הגיב לתרפיות טיפול שונות.
    הן קיורטן והן רואקוטן מכילות מרכיב פעיל זהה שהינו נגזרת של ויטמין A המכונה Isotretinoin.

אחת מתופעות הלוואי הידועות לתרופות אלו הינו יובש קיצוני בפנים ואף בגוף הבא לידי ביטוי גם בשפתיים יבשות ובקועות.
    הפרוטוקול הטיפולי לטיפוח ושמירת בריאות העור במהלך נטילתן של תרופות אלו הינו הרוויה וליחוח העור. עור יבש בצורה אקוטית ולאורך זמן גורם להפעלה של מנגנונים המשפיעים על אקפוליאציה המתבטאת בקילופים בעור ומשכך עיכוב בתהליך ההחלמה של העור.

לא מומלץ להשתמש במהלך הטיפול בתכשירים אשר מייבשים עוד יותר את עור הפנים או תכשירים המכילים מרכיבים שיש ביכולתם לגרות את העור!

חשוב ביותר להשתמש בסבונים שאינם מסירים את השומנים הטבעיים בעור.
    מומלץ סבונים עם מרכיבי לחות ללא SLS.

בהסתייגות שלא ראיתי את אותם תכשירים בהם הינך משתמשת אציין כי הרשימה החלקית של מרכיבים אשר ציינת אינה מכילה חומרים אגרסיבים כדוגמת
    chamomile extract שהינו חומר מרגיע, 2.0% salicylic acid שהינו חומר נוגד דלקתיות, בעל תכונות קרטוליטיות הגורם להנשלה טובה יותר של תאי העור.
    hamamalis extract-מרכיב אנטי דלקתי הידוע כאסטריג'נט קרי, חומר מכווץ העוצר אף דימומים.

כמובן שחשוב להימנע מחשיפה לשמש ולא לשכוח מסנני קרינה!

לשאלות נוספות ניתן ליצור עימי קשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו