רואקוטן לא משפיע כלל

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רואקוטן לא משפיע כלל
    ליטל
    19/03/2013

שלום רב, אני לוקחת רואקוטן מזה 4 וחצי חודשים. אני בת 22, התחלתי במינון של 20 מ"ג ליום עליתי במינון כל חודש עד שבחודשיים האחרונים אני במינון של 70 מ"ג ליום. מראה הפנים שלי ללא שינוי כלל, עדין יש לי פצעים ובעיקר הרבה הרבה שחורים שמהם אני סובלת שנים ארכות, אין לי אופציה לנקות את פני מהשחורים ומהנקודות הלבנות הבולטות עקב הרואקוטן. ראוי לציין כי אין לי אקנה חמור, יש לי אקנה די קל, אבל רוב פני מכוסות שחורים ו"לבנים"..יחד עם פצעים פנימיים ולעיתים 2-1 מוגלתיים. ניסיתי כבר הכול, משחות, אנטיביוטיקה, קוסמטיקטאיות וכלום לא עזר. וגם לא הרואקוטן!...למה הוא לא עוזר לי? אני תמיד שומרת על הייגינה, אני לוקחת גלוגלת היש קשר? מה ניתן לעשות כדי להיפטר מהפצעים והשחורים הרבים?? אשמח מאוד לתשובה!! תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן לא משפיע כלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזדהה עם כל מילה שרשמת

עדן
    04/04/2013

מצבי היה דומה.
    הפסקתי את הכדורים לאחר 6 חודשים, מיד התחילו להופיע שוב פצעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IPL בזמן ראוקוטן

ליויה
    21/08/2013

האם מותר לשלב טיפול IPL במקביל לטיפול בראוקוטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו