אדמומיות בפנים

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים
    טום
    21/02/2014

היי,
    בחודש האחרון קורה לי דבר מאוד מוזר- אני קמה בבוקר והפנים שלי מלאות בפצעונים אדומים. הם לרוב מתרכזים באיזור הלחיים.
    זה לא חצקונים- הם לא בעלי מוגלה, ורובם נעלמים לאחר חצי יום!! חלקם נשארים איתי כמה ימים....
    אני בת 25, מתאפרת באופן קבוע, משתמשת באותם מוצרים שאני יודעת שהם טובים לעור שלי (העור שלי שומני אך דיי רגיש). לא חידשתי שום דבר מבחינת קרמים וכו', אני מקפידה לנקות את המברשות שאני משתמשת בהן, התחלתי להחליף ציפית לכרית כל יום, להחליף מגבות כל יום. אני מנסה לגלות את הסיבה ולא מצליחה. בחיים זה לא קרה לי, גם בגיל ההתבגרות סבלתי מחצקונים בודדים, לא משהו מוגזם...
    מאיפה זה מגיע?? לא קרה לי שום דבר נפשי, לא שיניתי את האוכל, עשיתי בדיקות דם לאחרונה והכל תקין. מה יכולה להיות הסיבה? אני משתגעת מיזה!
    יש לי עור פנים ממש טוב ופתאום כולו מתמלא גבשושיות ואדמומיות! אני לא רגילה לזה.
    מה יכולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים - תגובה

איריס לוי
    01/03/2014

שלום רב טום וברוכה הבאה לפורום,

בהסתייגות שלא אבחנתי את מצב עור הפנים שלך, אולי באמת זה הזמן לשנות, יתכן ואת מפתחת אלרגיה לאחד מהמרכיבים של אותם תכשירים עימם את משתמשת תקופה ארוכה.

לעיתים דווקא באזור הלחיים ישנה אלרגיה או רגישות לסומק המתבטא בכל אותן התופעות אותן ציינת.

שימוש בתכשירים קוסמטיים המכילים מרכיבים שומניים (אקנה קוסמטיקה) ומוצרי שיער לטיפול ועיצוב השיער אף הם עלולים להביא ליצירת קומודונים/שומנים/ פצעונים/ אדמומיות רגישות ואפילו נגעים מוגלתיים.

לכן , אמליץ לך לפנות לקוסמטיקאית מקצועית אשר תאבחן את התופעה, תמליץ על הטיפול הנכון בעזרת התכשירים הנכונים בהתאם לסוג העור ומצבו ואף תדריך אותך לטיפול עצמי יום יומי נכון.

קוסמטיקאית מקצועית ומוסמכת תדע גם לכוון אותך אם ובאיזו תדירות עליך לעבור טיפול קוסמטי יסודי יותר. וכפי שציינת " העור שלי שומני אך דיי רגיש" גמר ציטוט יתכן והגיע הזמן לטיפול ניקוי/ניקוז יסודי לחידוש וריענון.

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו