פילינג

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• פילינג
    יעל
    23/05/2014

אני בת 24 וסובלת מאקנה חמורה בפנים . המליצו לי על קוסמטיקאית והיא אמרה לי שכדאי לעשות לי פילינג .האם זה לא מסוכן בזמן אקנה? איך אני יודעת אם קוסמטיקאית היא טובה או לא.?תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג - תגובה

איריס לוי
    23/05/2014

שלום רב דנית וברוכה הבאה לפורום,

פילינג הינו קילוף שכבת העור העליונה, בעזרת חומצות, חומרים כימיים או באמצעות שיוף פיזי, במטרה למנוע הצטברות של תאי עור מתים, עידוד צמיחת תאי עור חדשים בריאים, הבהרת כתמים, וצלקות שנותרו לאחר אקנה. לאחר הטיפול העור נראה כלאחר טראומה בהתאם לעומק הפילינג ולרגישות המטופל (לא מומלץ לעבור פילינג בעונת הקייץ).

ובהסתייגות שלא אבחנתי את עור פניך, טיפול באקנה פעילה, כפי שאת מציינת "סובלת מאקנה חמורה בפנים" גמר ציטוט, ע"י פילינג לא נותן מענה לפצעי
    אקנה, מכוון שחושף את העור לזיהום ועלול לגרום להתפשטות האקנה לאזורים נוספים ולהחמרת הבעיה. אלו טיפולים המבוססים על קילוף עדין של שכבת העור העליונה השכבה הקרנית, בנוסף הפילינג לא עובד ולא מטפל בשורש הבעיה, חיסול חיידקי האקנה באופן סלקטיבי P.ACNE הגורמים להתפרצות פצעי האקנה ובנרמול הפרשת החלב הפרשת השומן עליו מתקיים החיידק. ולכן נטיית רוב המטפלים היא לא לקחת את הסיכון ולנקוט בטיפול אחר.

טיפולי פילינג יעילים ביותר רק במצב שאקנה לא פעילה, אין פצעים, נותרו רק הכתמים או הצלקות.

עלינו לזכור, שצלקות אקנה נגרמות כאשר הדלקת הנמצאת לא רק בדרמיס העליון (שכבת העור השנייה המכילה בעיקר רקמת חיבור) אלא גם בדרמיס הבינוני והעמוק והיא איננה נעצרת ללא טיפול מתאים. לטיפול המהיר בנגעי האקנה ישנה חשיבות רבה במניעת צלקות וכתמים.

וכמומחית לטיפולי אקנה בטנולוגיית IPL - קרן אור, אוסיף כי הטיפול באקנה אמור להיות מערכתי פנימי וחיצוני בשילוב עם תכשירים אנטי דלקתיים ואנטי בקטריאליים ותוספי תזונה העובדים על סימפטום הבעיה לשימור/טיפול בבית.

ולכן יקירה, היות וטיפול עצמי שגוי ו/או לא זהיר עלול לגרום לנזק עתידי רב עד כדי צלקות וכיעור הפנים, אמליץ לך לפנות לקוסמטיקאית מקצועית, פרא-רפואית המתמחה בטיפול בעור אקנתי, אשר תאבחן את התופעה, תמליץ על הטיפול הנכון בעזרת התכשירים המתאימים, תדריך אותך לטיפול עצמי יום יומי ותדע לכוון אותך אם ובאיזו תדירות עליך לעבור טיפול קוסמטי יסודי יותר בהתאם לסוג העור ומצבו.

אקנה בגיל מבוגר (גם בגיל 24) היא אקנה עיקשת יותר ולכן אמליץ לך על הטיפול בטכנולוגיית IPL - קרן אור המבטיחה הצלחה באחוזים גבוהים ומוכחת כיעילה מכל שאר השיטות. הטיפול מומלץ ע"י רופאים ומתבסס על טיפול מערכתי יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות. לא מאמינה? הנך מוזמנת לגלוש באתר הבית שלי ולהתרשם מעל 70 ההמלצות ולקבל אף טלפון להתקשרות ולהיווכח שגם בגיל 24 ניתן ואפשרי למגר את נגעי האקנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו