מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעי בגרותלא משנה05/08/2014
שלום,
לפני כשבוע התחיל לגדול לי פצע על האף (בהתחלה מאוד כאב לגעת בו) ועכשיו הוא פשוט ממשיך לגדול ולגדול ונהיה אדום. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להשתמש בקרמים+פילינג+סבון פנים לא עוזר.
קרם+סבון פנים: acnil
פילינג Dr. Fisher YOUNG
בכל מקרה, לפי כשנה הייתי אצל רופא עור, הוא הביא לי משחה אחת לפצעים קטנים ועוד משחה לפצע גדול שהיה לי על האף לפני שנה.
המשחה לפצעים הקטנים, הוא אמר למרוח על כל הפנים פעמיים ביום: אקנתרים
המשחה לפצע הגדול באף, אני לא זוכר את שמה. אני יודע שהיא באה בבקבוק לבן די נמוך ושמן, והמשחה עצמה הייתה לבנה. ולפי הנחיות הרופא הייתי צריך לשים אותה נקודתית על הפצע באף.
השאלה שלי היא, אם אני יכול להשתמש במשחות האלו שוב? בייחוד במשחה המיוחדת לאף כי לפי מה שהבנתי היא די חזקה + אני לא חושב שהמשחה לפצעים הקטנים תשפיע על הפצע באף.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב אני בן 14
לא משנה05/08/2014שלום וברוך הבא לפורום,
תכשיר נאו מדרול Neo- Medrol ניתן לטיפול נקודתי בפצעים בלבד.
התכשיר מכיל שני מרכיבים פעילים: אנטיביוטיקה מסוג neomycin
ומרכיב אנטי דלקתי- קורטיקו סטרואיד מסוג methylprednisolone* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם התרופה לאף הוא Neo-Medrol
לא משנה05/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעי בגרות - תגובה
יפית כהן12/09/2014שלום וברוך הבא לפורום,
תכשיר נאו מדרול Neo-Medrol מיועד לטיפול נקודתי בפצעים.
התכשיר מכיל שני מרכיבים פעילים : אנטיביוטיקה מסוג neomycin - ומרכיב אנטי דלקתי- קורטיקוסטרואיד בשם methylprednisolone.
נדרשת זהירות בשימוש בתכשיר זה שכן כמו בכל תכשיר המכיל קורטיקוסטרואיד שימוש ארוך טווח יכול לגרום לתופעות של אטרופיה ועוד.
מאחר ועברה לה שנה יש לבדוק תוקף התכשיר, מקום איחסונו ומידת יעילותו.
אציין כי כיום קיימים תכשירים מעולים אנטי דלקתיים לריפוי פצעים ללא תופעות לוואי ואשר אינם מכילים קורטיקוסטרואידים.
תוכל להתייעץ לגבי סוג התכשיר עם קוסמטיקאית המתמחה בטיפול בפצעי אקנה.
כמובן שיש לאבחן את סוג עורך והסימפטומים הקיימים על מנת להתאים התכשיר והמרכיבים הנכונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)