מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות על שימוש בראקוטאןאביאל04/12/2014
שלום, אני מתחיל להשתמש בראקוטאן 10 מ"ג החל ממחר, יש לי כמה שאלות:
1) הבנתי שצריך להימנע מאוכל שומני, איזה מאכלים לדוגמה? חטיפים ושוקולדים גם נחשבים?
2) החשיפה לשמש היא עד כדי כך קיצונית? אני צריך להימנע משמש גם אם זה רק עשר דקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אביאל11/12/20143) ניתן לקחת את הכדור כנגד בחילות (נסיעה באוטובוס, פעם ביום בבוקר למשך יומיים) בשילוב על הראוקוטאן (שאותו אני לוקח בערב)? אני לא זוכר את השם הכדור, אבל הוא די קטן, עגול בצבע לבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
איריס לוי22/12/2014שלום רב אביאל,
לשאלתך, ממליצה לפנות שוב לרופא המטפל ולקבל מרשם לכדור הנדרש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על שימוש בראקוטאן - תגובה
איריס לוי18/12/2014שלום אביאל וברוך הבא לפורום.
אחת מתופעות הלוואי השכיחות הנלוות לטיפול ברואקוטן היא עלייה ברמות הטריגליצרידים וכולסטרול (שומנים בדם) ולכן כדאי להפחית ולהימנע מתזונה העשירה בפחמימות, מוצרי חלב,סוכרים , "גאנק פוד" אוכל מטוגן פיצוחים על פניהם מומלץ להעדיף אכילת ירקות, פירות, נבטים, מיני דגנים, אגוזים, שקדים בשר עוף דגים, ביצים, שתייה מרובה של מים.
את התרופה מומלץ לקחת עם מזון שומני המשפר את ספיגת התרופה והכוונה לארוחות מלאות לא חטיפים או שוקולד. ארוחת צהרים מלאה המכילה עוף או דגים תפ"א אורז פסטה וכו'. ארוחת ערב מלאה כמו ביצים סלט לחם מלא וכו'.
מומלץ לא להיחשף לשמש לפרק זמן ממושך. בזמן החשיפה לשמש יש להשתמש בלבוש מתאים, כובע, משקפיי שמש, קרם הגנה עם מקדם הגנה מספר 15 או יותר נגד קרינת UVA ו־5 UVB.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)