צלקות אקנה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    מצולק
    02/06/2015

אני נער בן 19, כשהייתי צעיר יותר היה לי אקנה בחומרה מאוד קשה, לקחתי רואקוטן שעזר לי לחלוטין והעלים את האקנה, אבל לצערי נשארו לי המון צלקות, חלק עמוקות יותר וחלק שקועות אבל שטוחות, רציתי לדעת (אני יודע שיש טיפולי לייזר ופילינג כימי וכאלה) אם יש משחה שאפשר לקנות שעוזרת לטשטש צלקות? באופן מוזר עד עכשיו הייתי מודע לצלקות אבל הן לא הפריעו לי ממש, ועכשיו זה ממש גורם לי לירידה בביטחון העצמי ובערך העצמי.. אני חייב למצוא דרך לטפל בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה - תגובה

איריס לוי
    07/06/2015

שלום רב וברוך הבא לפורום,

צלקות בדרך כלל נעלמות במשך הזמן, אך לעולם לא ייעלמו לחלוטין. אם מראה צלקת מפריע לך, טיפולים שונים עשויים למזער אותה ואלה כוללים תיקון כירורגי, dermabrasion טיפולי לייזר,זריקות, פילינג כימי, קרמים.

לצערי אין אפשרות להסיר צלקות לחלוטין, מבלי להשאיר עקבות. ובכל זאת, ניתן לשנות את המראה של הצלקות לטשטש או לעדן במידה ניכרת בעזרת קרמים, להלן מספר קרמים הקיימים לטיפול טישטוש צלקות :

1.קרם טיפולי להפחתת צלקת Dermefface FX7
    2.קרם להסרת צלקת Revitol .
    3.קרם לטיפול בצלקת Zenmed .
    4.קלו-קוט (Kelo-Cote) - ג'ל, UV ותרסיס רפואיים למניעה ולטיפול בצלקות
    קלו-קוט יעיל גם בהשטחת השוליים ושיפור הצבע של צלקות שנגרמו כתוצאה מאקנה (פצעי בגרות).

חשוב להתמיד ולעקוב אחר הוראות השימוש.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

יפית כהן
    14/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו