אקנה בגב

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב
    אבי
    24/09/2015

אני בן 33 וכבר 20 שנה שיוצא לי אקנה בגיל הבגרות זה יצא בפנים ובגב אבל כרוב ל10 שנים שלא יוצא לי בפנים אבל עדיין בגיל 33 זה יוצא בגב השאלה שלי האם זה משהו טבעי ואם כן עד עד מתי אני אמור לסבול מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב - תגובה

איריס לוי
    17/10/2015

שלום רב אבי וברוך הבא לפורום,

אני מאד מבינה ללבך, אך לצערי אקנה היא לא רק נחלתם של הצעירים כפי שחשבו בעבר. אקנה הנה מחלה כרונית תורשתית העלולה להופיע ולהתפרץ החל מגיל 9 ולהמשיך עד גילאי 35-45, עם נטייה להתפשט לכל אזור בגוף. אופיינית לכ-80% מאוכלוסיית המתבגרים, .

אין ספק כי תופעת האקנה מהווה מטרד ומקור לסבל פיזי ורגשי כאחד בעיקר בגיל הנעורים ומאוחר יותר גם אצל נשים וגברים בגיל מבוגר יותר. מעבר להשפעה האסתטית על העור, הלוקים באקנה לא רק שסובלים מאי נוחות אלא גם מפגיעה קשה בדימוי העצמי, וכתוצאה מכך ישנם השלכות חברתיות והתנהגויות .

אקנה בגב גם בגיל 33 היא תופעה נפוצה כמו אקנה על הפנים ובכל אזור אחר בגוף. שכיחה גם אצל גברים וגם אצל נשים. למרות הקשר ההורמונלי להופעת אקנה, בעיקר בגיל ההתבגרות מתגובה לקויה להורמון הטסטוסטרון קיימת עלייה במספר האנשים מעל גיל 25 שסובלים מהתפרצות מאוחרת של אקנה.

אקנה בגב נוטה להופיע כאקנה קשה ועיקשת יותר שכן עור הגוף עבה והנקבוביות גדולות יותר ועם הגיל, הבלוטות הגורמות לזיעה ולשימון העור מתחילות לעבור תהליך של ניוון, העור הופך להיות יבש יותר אך גם בעל נטייה לפתח אקנה.

הפצעים מופיעים באזורים של הגב העליון והתחתון, הכתפיים והעורף. אזורים המכוסים ועטופים לעתים בבדים סינתטיים שאינם מאפשרים אוורור ומעצם היותם אזורים הקשים לטיפול מתפרץ אקנה.

ולשאלתך, וכמומחית לטיפולי אקנה מבוגרים ובני נוער, "אין צורך לסבול", יש פתרון יעיל אפקטיבי ולאורך זמן לאקנה בגב גם בגיל 33 - טיפול בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF, המומלץ אף ע"י רופאים.

התקדמות הטכנולוגיה כיום, מאפשרת להגיע לתוצאות לא רק בטיפול אלא גם בתופעות הנלוות לאקנה, בריפוי, הבהרה ושיפור משמעותי בכתמים ובצלקות. הטיפול בטכנולוגיה ניתן כטיפול מערכתי יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE הגורמים העיקריים להתפרצות הנגעים, ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן.

אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV הוא אינו גורם לכוויות או כל נזק אחר לעור כמו מערכות לייזר אחרות העלולות לגרום לכוויות וכתמי פיגמנטציה . למעט אדמומית נקודתית ולעתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.

רק מכשירי הדור האחרון עם תכנת ההתאמה של אימפולס האור למאפיינים האינדיבידואליים של עור הלקוח מבטיחים ומניבים תוצאות טיפוליות מהירות ואפקטיביות לכל בעיות האסתטיקה.

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ייחודי באקנה

הילה סגול
    25/05/2016

שלום, רציתי להמליץ על המשחה לטיפול בצלקות noscar, עזרה לי מאוד ובתוך זמן קצר. מומלץ בחום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו