מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובל מפצעי בגרות כבר כמה שנים ואין מושיעבן06/07/2016
שלום רב.
אני סובל מפצעי בגרות כבר 8(!) שנים. בכל השנים הללו הייתי בטיפולים הלוך וחזור אצל קוסמטיקאיות והם נתנו לי רשימה ארוכה של קרמים ומשחות למרוח ביום ובלילה. הייתי ילד טוב ועמדתי בהוראות. הרצון והתקווה שהפנים שלי יחזרו להיות נקיות לחלוטין הוא הוא מה שנתן לי את הדרייב במשך כל השנים הללו לטפל יום ולילה.
בתקופה האחרונה נשברתי. אני מטפל ומוציא ככ הרבה אנרגיה ןכסף ועדיין אני סובל מפצעים. אמנם הפנים שלי יותר רגועות ולבנות מפעם אך עדיין גודלים להם פצעים מדי יום.
האם יש לכם משהו להציע לי ושיירפא אותי אחת ולתמיד?
נשבר לי כבר מלמרוח סוגי משחות למיניהם. מעדיף כדורי אנטביוטיקה וכו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מפצעי בגרות כבר כמה שנים ואין מושיע - תגובה
איריס לוי08/07/2016שלום רב וברוך הבא לפורום,
אני מאד מבינה ללבך, אין ספק, התפרצות אקנה בכל גיל זו תופעה מאד מבאסת, אך לצערי ישנם מחקרים המעידים שאקנה - פצעים פצעונים, עלולים להתפרץ בכל גיל והיא לא רק נחלתם של הצעירים! ולאחר כ-8שנים של טיפולים שלא צלחו...יש לי הפתעה עבורך, יש היום טיפול אפקטיבי ולטווח ארוך - ללא תופעות לוואי - ללא שינוי באורך החיים שלך - ללא שינוי בתזונה שלך - ללא תרופות - ללא בדיקות דם - וללא פגיעה בכבד.
סקפטי? לא מאמין? הנך מוזמן לגלוש באתר הבית ולהתרשם מעל 100 המלצות של לקוחות מרוצים, ואף לקבל טלפון להתרשמות.
תכשירי קוסמטיקה למריחה, ותכשירים הניתנים ע"י רופא עור כמו: רטין A, אדאפרין, בנזואיל, פראוקסיד וחומצה סליצילית, כדור אנטיביוטיקה (מינוציקלין) וגם רואקוטן לא עובדים על שורש הבעיה - חיסול חיידקי האקנה! . ואכן מחקרים קליניים מצביעים על העובדה שלמעלה מ-40% מחולי האקנה, פצעי הבגרות, בני נוער ומבוגרים שנטלו רואקוטן או אנטיביוטיקה הופיעה התפרצות של הפצעים לאחר תום נטילת הכדור.
הידעת, כי בפצעי האקנה ניתן להבחין בעיקר בשני חיידקים - חיידקים הגורמים לגירוי העור ולתגובה דלקתית ומוגלה "א ק נ ה" "פ צ ע י ב ג ר ו ת" בבני נוער בגיל ההתבגרות ובמבוגרים.
הטיפול בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE הגורמים העיקריים להתפרצות הנגעים, ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן.
הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים הנלווים לעור אקנתי,
יתרונות הטיפול לטווח הרחוק.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, למעט אדמומית נקודתית ולעתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.
יש אור בקצה המנהרה.
לתאום פגישת ייעוץ חינם הנך מוזמן ליצור עמי קשר ישירות לנייד
הטיפול שניתן הנו אישי ופרטני על ידי בלבד.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באת הבית שלי.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)