מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצות אקנה בלילה אחד- אנא עזרה דחופהליאת18/09/2016
שלום רב
אני בת 44, ללא ילדים.
סבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות וטפלתי בגלולות, שעזרו מאד.
בעשור האחרון אני בלי גלולות, ויש מדי פעם אקנה, לא רציני.
המחזור כרגע מאחר בשבוע.
קמתי הבוקר וחשכו עיני- על הסנטר ובצידי האף עשרות, או אולי מאה(!)פצעי אקנה לבנים, מראה מחריד. בכל קנה מידה אובייקטיבי.
לא הלכתי לעבודה.
אני בבית אובדת עצות ולא מעיזה לצאת.
מרחתי חלבון ביצה וגם מיץ לימון. שותה הרבה מים. אוכלת אורז ובטטה.
לפני כשלוש שנים הייתה התפרצות ממש זהה, בלילה אחד, כשהייתי בטיול בחו"ל. גם אז- המחזור אחר, ובעצם לא הגיע באותו החודש.
אז אני מבינה שיש כאן התפרצות על רקע הורמונלי, ותוהה מה לעשות, מהו ההסבר המדוייק, מה הצפי...
ה צ י ל ו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מומלץ לאקנה
לימור19/09/2016גם לי היה סיפור דומה אבל לא בין לילה
אני לא מכירה בעולם עוד טיפול באקנה שמקביל לטיפול של רמי מור
שהוא בעניי רמה עולמית במחלות עור.
תחפשי בגוגל את האתר שלו - רמי מור מחלות עור
אני מטופלת שלו באקנה כבר חודש והפנים שלי חלקות ברמה שלא הכרתי עוד מהתקופה שלקחתי רואקוטאן שלעולם לא אחזור לקחת.
מקווה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצות אקנה בלילה אחד- אנא עזרה דחופה - תגובה
איריס לוי21/09/2016היי ליאת וברוכה הבאה לפורום,
בהסתייגות שלא אבחנתי את מצב עור הפנים שלך, לצערי האקנה, היא לא רק נחלתם של הצעירים...! בגיל 20,30 וגם בגיל 40 , חשופים לתופעה לא פחות נשים וגברים בגיל מבוגר יותר.
80% מגילאי שנות העשרה ומאוחר יותר גם נשים וגברים סובלים מהתופעה בדרגות חומרה שונות, מה שהופך את הבעיה מבעיה פיזית – פיזיולוגית לבעיה חברתית. מעבר להשפעה האסתטית על העור ישנה גם השפעה על הדימוי העצמי , השלכות חברתיות והתנהגויות המהוות מטרד ומקור לסבל פיזי ורגשי כאחד, מבוכה רבה וחוסר בטחון .
הגורמים העיקריים לאקנה בגיל מבוגר הם בין היתר:
שימוש בתכשירים קוסמטיים המכילים מרכיבים שומניים (אקנה קוסמטיקה) ומוצרי שיער לטיפול ועיצוב השער העלולים להביא ליצירת קומודונים/שחורים/שומנים ואפילו נגעים מוגלתיים, שינויים הורמונליים, בעיות של עודף רעלים בגוף, כולסטרול, תזונה לקויה, בעיות במערכת העיכול, גנטיקה חיידקים ועוד.
בגיל מבוגר, מומלץ לבצע הערכה/בדיקה אנדוקרינית על מנת לשלול פעילות הורמונלית עודפת. התסמינים הקלסיים של התסמונת כוללים אקנה ועודף בהורמוני מין זכריים (אנדרוגניים) המביאים לשיעור יתר. התסמינים הללו שונים בין נשים באופן משמעותי במידת חומרתם .
וכמומחית לאקנה בגיל מבוגר אמליץ לך על טיפול בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF הניתן על ידי, כטיפול פנימי וחיצוני בשילוב תוספי תזונה המהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים העובדים על הסימפטום ותכשירים היפואלרגניים ופרא-רפואיים, טיפול המבטיח הצלחה באחוזים גבוהים ומוכח כיעיל מכל שאר השיטות.
מחקרים מראים כי בעזרת קרן אור באורך גל מסוים ניתן להפחית ב-80 אחוזים לעתים גם יותר מנגעי האקנה והתופעות הנלוות לאקנה בגיל מבוגר. כמו צלקות אקנה/פוסט אקנה, כתמים חומים/אדומים הנלווים לאקנה גם בגיל מבוגר.
במהלך הטיפול עובר האזור הנגוע ניקוי ניקוז חיטוי ושימור כטיפול ארוך טווח המונע את הצורך בשימוש בתרופות - רואקוטן ואנטיביוטיקה. ניסיון מצטבר בארץ ובעולם מראה שניתן להגיע להטבה ניכרת לאחר כ-4 טיפולים בהפרש של שבוע או חודש בין הטיפולים.
סקפטי/ת לא מאמין/נה? כל מה שעליך לעשות הוא ללחוץ ולהתרשם מעל ל- 100 המלצות של לקוחות מרוצים - לקבל טלפון להתקשרות ולהיווכח שיש פתרון לאקנה גם על רקע הורמנלי וגם לאקנה המתפרץ בגיל מבוגר. הטיפול הניתן הנו אישי ופרטני על ידי בלבד.
אין צורך בשינוי אורך החיים שלך -- אין צורך בשינוי בתזונה שלך -- אין צורך לקחת ויטמינים - ללא תופעות לוואי - ללא תרופות - ללא בדיקות דם - ללא פגיעה בכבד.
כתבות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.
בברכה וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)