דיפרין כמה זמן עד קבלת תוצאות?

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• דיפרין כמה זמן עד קבלת תוצאות?
    רינת
    15/12/2016

שלום, אני בת 17 ולפני כחודש וחצי התחלתי להשתמש בדיפרין קרם 0.1 ללילה וזינדקלין ג׳ל ליום. יש לי אקנה ברמה בינונית. לא על כל הפנים אבל באזור הסנטר המצח ובאזור קטן במרכז הלחיים. אני ניסיתי המון מוצרים כבר שלא נתנו תוצאות טובות. אמרו לי שלדיפרין לוקח זמן עד שרואים תוצאות בגלל שזה רטינול. באזורים מסויימים העור ממש חלק ונעים ובאזורים אחרים עדיין יוצאים פצעים כל הזמן. אני כבר בשבוע השביעי ולא רואה כמעט תוצאות. האם התוצאות אמורות כבר להיראות או צריך לחכות עוד? במידה וזה לא ייפתור את הבעיה שוקלת להתחיל גלולות דיאנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיפרין זמן תוצאות

איריס לוי
    16/12/2016

שלום וברוכה הבאה לפורום,
    בהסתייגות שלא אבחנתי את עורך, אציין שבדרך כלל לטיפול חיצוני עם תכשירים למריחה לוקח זמן רב להביא לשינוי, לעיתים ישנם סוגי אקנה שלא מגיבים לטיפול.

Adapalene 0.1% תכשיר הפועל רק על אזורים דלקתיים בהם נראים גבשושים על פני העור כתוצאה מהתפתחות חיידק אקנה וולגריס (Acne Vulgaris). המינון המקובל בדרך כלל הוא: לפני הטיפול יש לנקות את העור עם מים פושרים וסבון עדין. יש למרוח שכבה דקה של התכשיר פעם ביום, בערב לפני השינה. לאחר הטיפול יש לשטוף ידיים. תוצאות הטיפול נראות בדרך כלל כעבור 2-4 שבועות. שימוש יתר בתרופה זו לא יתקבלו תוצאות טובות או מהירות יותר ומאידך עלולים להופיע סימנים אדומים, גירוי, קילוף ואי-נוחות.

אין להשתמש בתכשיר מעבר לשישה חודשים רצופים. בכל מקרה לפני טיפול בגלולות מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל או רופא גניקולוג.
    ואם גם גלולות דיאנה לא יעזרו הנך מוזמנת לטיפול חדשני מוכח בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF - ללא תרופות - ללא בדיקות דם - וללא פגיעה בכבד.

לפרטים נוספים אודות טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL הנך מוזמנת לגלוש באתר הבית להתרשם מעל 120 המלצות ואף לקבל טלפונים להתרשמות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו