מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרטוזיס פילאריס, כתמים לאחר פצעונים וקומדונים לבנים מתחת לעור.מריה22/02/2017
היי, יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי, יש לי קרטוזיס פילאריס על הזרועות ובאזורים אחרים בגוף, אבל האזור שבעיקר מפריע לי זה הלחיים, הן תמיד אדומות והעור מחוספס כזה וזה גורם לי למאוד אי נוחות כשאנשים שואלים מה יש לי וזה מאוד מוריד לי את הביטחון, מה אפשר לעשות לגבי זה??? בנוסף לזה, יש לי גם בעיה יש לי על המצח מן פצעונים קטנים כאלה מתחת לעור, קומדונים לבנים בלי ראש מוגלה (סליחה על התיאור) וזה מאוד מציק לי, כי הם פשוט לא זזים מהמצח, פשוט מין בליטות כאלו מתחת לעור. מה זה, ואיך אפשר להיפטר מזה? ועוד דבר אחרון, יש לי כתמים כאלו בצבע אדמדמם-חום אחרי שהפצעונים עברו לי ואין לי מושג איך להעלים אותם, כיצד אפשר? וקראתי על רטינול (רטוויט ורטין A וכו'), האם אתה חושב שזה יכול לעזור בו זמנית עם הכתמים וגם להעלים את הפצעונים האלו מתחת לעור ? (כאילו שזה יעשה פילינג לעור?), אני אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס פילאריס/פצעונים קטנים/כתמים/ יש טיפול ב-IPL.
איריס לוי04/03/2017היי מריה וברוכה הבאם לפורום - קרטוזיס פילאריס – Keratosis Pilaris - מתבטא בפצעים פצעונים קטנים לעתים אדומים עם ראש קטן לבן, עור מחוספס ולא נעים למגע כמו חררה עם אדמומיות בולטת.
האזורים השכיחים בגוף בהם היא נפוצה: החלק העליון של הזרועות, הישבן הירכיים הקדמיות הפנים ולעתים אף במחשוף. בחלק מהמקרים הנגעים הם לבנים-אפורים (קרטוזיס פילריס אלבה) וקל יותר למשש את הנגעים העוריים מאשר ממש לראות אותם. במקרים אחרים בסיס הנגע הופך לאדום והעור נראה כמנוקד בנקודות אדומות קטנות (קרטוזיס פילריס רוברה). עם נטייה להתפשט,
לעתים קיימת הקלה בסימנים בקיץ והחמרה בחורף. במקרים קשים במיוחד חסימת זקיק השער יכול לגרום גם להתפרצות פצעי אקנה.
הטיפול הניתן על ידי כטיפול אישי ופרטני בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF הנו טיפול ממוקד עם אפקט מצטבר ולאורך זמן חיוני לשמירה על מראה עור אחיד, חלק בהיר נקי ואסתטי ללא כתמים חספוס ואדמומיות באזור הזרועות, הפנים הישבן הירכיים הגב והמחשוף.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV (אולטרה ויאולט) הוכח כי הוא אינו גורם כל נזק לעור וניתן לחזור מיד לשגרה.
ולשאלתך, ובהסתייגות שלא אבחנתי את מצבך, משחת רטוויט היא ברירת המחדל של הרופא, אך אינה מטפלת בעור הסובל מאדמומיות, חספוס, וכתמים על רקע קרטוזיס פילאריס.
פילינג - לא מומלץ השימוש בפילינג , עצם השפשוף מירוק של העור יגרום ליתר רגישות, אדמומיות, והתפשטות הדלקת.
לכל הבעיות שתיארת יש פתרון יעיל אפקטיבי, ניתן להגיע להטבה עד כמעט 90%. לא מאמינה? הנך מוזמנת לגלוש באתר הבית שלי ולהתרשם מעל 120 המלצות של לקוחות מרוצים ואף לקבל טלפונים להתרשמות.
שבת שלום והמשך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)