מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקת שדה ראייה בגלל יובש ודלקות בעפעףד``ר יורם שוחט19/09/2016
שלום,
סובלת מיובש בעיניים ודלקות חוזרות של העפעף, ומקבלת פלקווניל כבר ארבע שנים עשיתי בדיקת שדה ראייה 2 מ 10. הבנתי שאם יש נזק קל בגלל הפלקווניל הוא הפיך וברגע שאפסיק הכל יחזור לקדמותו? ובכלל מה התוצאה אומרת האם זה תקין? או משהו שולי חוץ מהיובש הקשה בעיניים והדלקות אני לא מרגישה כי הראיה של נפגעה.
קבעתי תור לרופא עיניים בעוד חודש וחצי ואני קצת בלחץ שמה לא הייתי מספיק קשובה בבדיקה למרות שביקשתי באמצע לנגב את העיניים ולעשות הפסקה רציתי לדעת מה התוצאות אומרות.
עין ימין-
MD +0.51 db
PSD 1.64 db
SF 1.90db
CPSD 0.000db
No Probability Values
עין שמאל :
MD -0.98 db
PSD 1.88 db
SF 1.64db
CPSD 0.91db
No Probability Values
מקווה שהעתקתי מה שצריך כי אין לי מושג מה עוד צריך להעתיק וכמובן שיש הציורים על המספרים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת שדה ראייה - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/09/2016כדי לפענח שדה ראיה יש צורך לראות את הבדיקה. נזק הנגרם מפלאקווניל הפיך בשלבים המוקדמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפות עיניים טבעיות ביובש בעיניים כתוצאה מעדשות
ניתוח לייזר לתיקון הראייה ורגישות לאור
טיפול בעזרת- restasis- טיפות עיניים
כאבים וצריבה בעין שמאל
טיפות עיניים לסיכוך והרטבה
שאלות לגבי דמעות מלאכותיות
קשר בין הריון ליובש בעיניים
טיפות כרומו קומוד לעיניים יבשות
מזגן בעבודה ויובש בעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?