שאלה לרופא עיניים יבשות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא עיניים יבשות מאוד
    שירן
    06/12/2018

שלום,
    אני בת 39 ובשנים האחרונות סובלת מעניים יבשות. ניסיתי את כל סוגי הטיפות הרגילות והג'לים והמשחות ללא הועיל. אני מתחילה טיפול ברסטזיס.
    1. האם הטיפות עלולות לגרום לדמעת? שלא ניתנת לטיפול ובכך עלול להיות נזק בלתי הפיך?
    2. האם הטיפות יעילות?
    תודה רבה וחג חנוכה שמח! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לרופא עיניים יבשות מאוד

ד``ר אנדרו פינק
    13/12/2018

שירן שלום!
    לפי הספרות רסטזיס עוזר לבין 60-80% של מטופלים. צריך לקחת אותו ללפחות 3 חודשים כדי לקבל את ההשפעה המלאה, ויש עדות שהתרופה הזאת גורמת ליצור דמעות.

נחשב שיובש באופן כללי כן מחמיר עם השנים ללא טיפול למרות שאין מחקר ארוך טווח שמעיד על כך. את לא אומר מה גורם לעינייך להיות כל כך יבשות אז קשה לדייק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

שירן
    13/12/2018

לא ידועה לי הסיבה ליובש. מעולם לא נאמר לי מה הסיבה. לא משהו ספציפי. הפחד שלי בשימוש בטיפות שתהיה נזילה לא רצונית של דמעות. האם יש לחשוש מכך?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

ד``ר אנדרו פינק
    13/12/2018

לא, אין לחשוש מכך. חשוב להשתמש בטיפול המומלץ על ידי הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו