מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי עצבי לטיפול ביובש - התרשמות אישיתנועם13/12/2022
יש לי יובש כרוני כתוצאה מניתוח לייזר. כרגע שנה וחצי לאחר הניתוח. בימים האחרונים נחשפתי באינטרנט למחקרים שמצביעים על יעילות גירוי עצבי בטיפול בעין יבשה. יש לדוגמה מכשיר בארה"ב מאושר fda שמגרה את העצב באף עם מכשיר שמייצר גלי קול שמצמידים לאף לחצי דקה. צריך בשבילו מרשם בארה"ב ויש תשלום חודשי. נבלות. ביוטויב רופא עיניים הראה שאפשר להשתמש במברשות שיניים חשמליות מסוימות ולקבל אפקט דומה. הזמנתי וננסה בקרוב. יש מחקרים מהשנים האחרונות על שימוש בגירוי חשמלי מסביב לעיניים. יש לי מכשיר tens שקניתי בעבר באמאזון וניסיתי אותו היום בפעם הראשונה. אין לי מושג אם זה יעזור אבל זה מדהים שבלוטות השומן מגיבות. אני יודע את זה כי יש טשטוש אופייני בראייה לזמן קצר כמו שמופיע אחרי קומפרסים חמים (השומן שיוצא מהבלוטות גורם לטשטוש). בקיצור, שווה לנסות. נשמע כיוון מעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברשת שיניים
נועם15/12/2022התחלתי אתמול עם מברשת השיניים. זה פשוט מטורף כמה דמעות (ונזלת) נוצרות תוך 30 שניות. שוב, זה לא אומר הרבה להשפעה לטווח ארוך אבל המחקרים מעודדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפות עיניים טבעיות ביובש בעיניים כתוצאה מעדשות
ניתוח לייזר לתיקון הראייה ורגישות לאור
טיפול בעזרת- restasis- טיפות עיניים
כאבים וצריבה בעין שמאל
טיפות עיניים לסיכוך והרטבה
שאלות לגבי דמעות מלאכותיות
קשר בין הריון ליובש בעיניים
טיפות כרומו קומוד לעיניים יבשות
מזגן בעבודה ויובש בעיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?