מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנט אדום שלא הולךשחר09/07/2011
היי גם לי יש את אותה הבעיה..
ניסיתי לבטל את הפיגמנט האדום עם צבע בלונד אפרפר בינוני ואז הוא נחלש אבל כשרציתי שיהיה יותר בהיר השתמשתי בבלונד אפרפר בהיר והוא חזר.
הלכתי למספרה אבל לא יצאתי מרוצה כי הספר יצר אשליה כאילו זה נעלם אבל זה לא.
הוא פשוט עשה לי צבע קצת יותר כהה ועליו גוונים יותר בלונדינים אז זה טישטש את האדום אבל ברגע שהורדתי את הפסים זה בלט ממש שוב.
הלכתי לעוד מספרה שם הספר טיפה החליש אותו אבל הוא עדיין נשאר קצת הוא צבע לי לגוון שהוא יותר חום אבל אני רוצה יותר בהיר.
כל צבע בהיר מתקבל העיקר שלא יכיל בתוכו את הפיגמנט האדום שנותן מראה שנוטה טיפה לג'ינג'יות..
אין איזה צבע שהאפור אצלו ממש חזק והוא יבטל לי את הפיגמנט האדום?
יש את הבלונד פנינה שראיתי שנראה שהוא יותר אפור.. יש מצב שהוא יעזור?
איזה צבע אני צריכה ועם כמה אחוזי חמצן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנט אדום שלא הולך - תגובה
אנג'לה טטרו10/07/2011שלום שחר
בשביל לתת לך תושבה מדוייקת כמובן אני צריכה לראות את השיער ,
היום יש צבעים שמנטרלים את הפיגמנט האדום כתום כמו שאת מתארת שיש לך ,ומה שמנטרל את הצבע האדום הוא הכחול כמו שמכינים צבע ומשתמשים באםור אז מכניסים לו את הכחולל במידה והאפור לא מספיק ,בשביל זה הייתי מליצה לך ללכת למעצב שיער שהוא מומחה לכמיה וקיבלת המלצות ,כן אפשר לנטרל את הכתום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)