מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנופר13/07/2011
היום קניתי מסיכה ושמפו של שווארצקוף לשיער פגום ויבש שקוראים לה "ריפר רסקיו" ,
המוכרת אמרה לי שזוהי מסכה טובה שתתאים לי מכיוון שיש לי שיער צבוע ( צבעתי לפני כחצי שנה לשחור , מאז כ-4 פעמים וכבר ארבעה חודשים אני לא צובעת במטרה לצאת מהצבע) לפני שלושה שבועות הסתפרתי ממש קצר , ואני רוצה מסכה שתשקם לי את השיער בגלל שהוא לא אורך לי ואני מנסה לשקם אותו יש לי קצוות מפוצלים גם באמצע השיער (בקצוות לא) , אני לא עושה פנים וכול מיני מחליקים למיניהם ... ורציתי לדעת גם עם זה מספיק או שאני צריכה גם אמפולות ומרכך שיער של שווארצקוף ? לא קניתי מכייוון שזה עסק ממש יקר כול זה ואמא שלי נמאס לה מכול הבזבוזים שלי חחח אז עם יש לכם עוד משהו להציע לי לשקם את שערי במחיר סביר אני אשמח תודה רבה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששחכתיי
נופר13/07/2011עם והמסיכה והשמפו כן טובים רציתי לדעת איך להשתמש בהם וכמה פעמים לחפוף בשבוע וכו' תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ששחכתיי - תגובה
זאב לוין17/07/2011המסיכה שקנית היא מסיכה טובה , כמובן גם אמפולה תעשה לך טוב , אני הייתי ממליץ לא לחסוך כאשר זה נוגע לשיער , התכשירים היותר יקרים הם כמובן עם חומרים יותר יקרים וטובים יותר , במידה ושיערך פגום ואת צריכה שיקום חשוב שתשקיעי בחומרים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)