שאלה דחופה דחופה דחופה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה דחופה דחופה !!
    לולי
    12/01/2008

אז ככה,
    ליפני כשנתיים אחותי התחתנה לכן עשיתי גוונים שהצבע היה חום בהיר ומעל גוונים כמובן גם השורש צבוע..
    אחרי שנה חידשתי שוב.. הכל טוב ויפה יצא פצצה.
    ליפני כיומים החלתי לחדש ואאחותי עשתה לי ולא יצא ממש יפה רוב השיער יצא בלונד.
    לכן צבעתי אתמול לשחור סיני והשינוי הוא ממש דרסטי אני בבקשה רוצה לדעת האם יש אפשרות לצבוע לחום רגיל לא בהיר מידי שיהיה כהה כי אני יודעת מזה שחור סיני זה מאוד קשה לשנות אותו אבל יש אפשרותל לצבוע לחום כהה ושיצא טוב ? בבקשה תענו לי בדחיפות.. ! ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה דחופה דחופה !!

הוספת תגובה

• שחור זה בעיה לי היה שחור ואפשר לצאת

מור
    12/01/2008

אבל רק עם הבהרה שזה לגמור על השיער...
    הרי היה לך בהיר אז בטח זה ידהה לך מהר השחור ... תחכי איזה חודש חודשיים תראי מה קורה עם השיער אם מתבהר ותלכי לספר אל תנגעי לבד.. לא מומלץ !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה?

תום
    21/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולי

זאב לוין
    21/01/2008

אני ממליץ על מחיקת צבע על ידי אני מדגיש על ידי מעצב שיער בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו