מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לאחר החלקה יפניתדפנה31/07/2011
ההחלחקה בוצעה שיטת יוקו סיסטם .קיבלתי שמפו ומסיכה של שיסידו
סיימתי את ההחלקה ביום חמישי בצהריים . היום יום א' אפשר לחפוף בערב?
ועוד כמה שאלות:
א. עד כמה משמעותי השימוש בשמפו ומסיכה נטולי מלחים? קילתי את הערכה של שיסידו האם בהמשך אוכל לקנות מוצרים זולים יותר ? מה מומלץ?
ב. מרחו לי בסיום שמן קראטין וייבשו אתץ השיער . זו הייתה המלצה ולא רכשתי את השמן . האם כדאי לקנות? האם תוכל להמליץ על שם? יש לי בבית זמן מרוקאי של מישל מרסייה האם זה אותו עיקרון?
ג נאמר לי במשך 3 שבועות לא לאסוף שיער רק בגומית בד רחבה לאגוד ... לא סיכות לא קשתות וכיו:"ב האם לאחר חיפה רא/שונה גם צריך להיזהר עם משקפיים ?
ד. השיער שלי מסופר מדורג וקדימה האורך מעל הכתפיים ושם השיער לא ישר כמו סרגל יש מעט גל כי זה נופל חלק על הכתפיים זה לא מכוער ונופל טבעי אבל האם זה לא היה צריך להיות ישר אחרי החלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות.
====31/07/2011שלום דפנה
מאוד מומלץ עד חובה להשתמש עם מוצרים המיועדים לשיער פגום יבש וכו' ובמיוחד והשיער תוקן ע''י החלקה יפנית אז בכלל צריך לשמור עליו עוד יותר לכן המציאו את המוצרי המשך לאחר הטיפול ביפנית. אם תשתמשי במוצרים אחרים השיער ישאר חלק אך עלול להתייבש מאוד!!!
לאחר ההחלקה אסור לאסוף את השיער בין שבועיים לשלושה שבועות
והקראטין או השמן המרוקאי הינם חומרי הגנה הנותנים גמישות לשיער לאחר חפיפה ומומלצים ביותר לפני פן מחליק וללא כל קשר מומלץ לשיער.
אם השיער לא הוחלק כראוי בקצוות שני סיבות:
1)השיער מאוד יבש ולא יכול להגיע למקסימום החלקה והספר החליט ובצדק להוריד את ההחלקה לפני הזמן שלא יישרף...
2)או שלא השאירו את ההחלקה לאורך זמן ושיער לא קיבל את הזמן שהיה צריך עם ההחלקה ואז השיער לא ישר כראוי...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
דפנה01/08/2011אין לי אפשרות כרגע לחזור לספר ( אני יוצאת לנופש)לרכוש את אותו שמן קראטין בו הוא השתמש . האם אתה יכול להמליץ על שמן דומה שאוכל לרכוש בחנות המוכרת ציוד למספרות. האם הכוונה לשמן על בסיס חלבונים?
האם אוכל בנתיים להשתמש בשמן מרוקאי של מישל מרסייה עד שאקנה את השמן ההוא?
לא יהיה נזק להחלקה?
חפפתי את הראש והשיער בסדר אבל באמת יש מקומות שהוא יבש ומעט שמן או לחות ישפרו את המראה .
אודה לתשובה מהירה אני יוצאת לנופש ביום רביעי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור...
====01/08/2011שמן מרוקאי גם טוב על שיער רטוב מומלץ לאחר חפיפה והפתרון הטוב ביותר לאחר החלקה יפנית...קראטין הינו חומר מרוכז יותר... אך גם השמן המרוקאי בסדר גמור כל עוד נספג על השיער ולא יוצר משקעים שמנוניים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)