מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שחורענבל10/08/2011
שלום יש לי צבע שיער חום טבעי דרגה בין 5 ל6 בערך ואני רוצה לצבוע לשחור פחם
הבעיה שאני משתעממת דיי מהר מהצבע ויש לי צמיחה איטית
אם לדוגמא אחרי תקופה של 3 חודשיים אני רוצה סתם לדומא לעבור לבלונד או לכל צבע בהיר ,, זה יהרוס לי תשיער? כמה זמן מומלץ לחכות משחור להבהרה, השיער שלי בסך הכל בריא
שאלה שניה , אם אני עושה תצבע לבד בבית איזה חברה ומס צבע הכי מומלץ אני רוצה הכי שחור שיש תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ענבל-
**10/08/2011הייתי ממליצה לך לעשות שטיפה בשיער, השטיפה פחות מזיקה לשיער! וגם זה יורד בחפיפות , הצבע נשמר עד 28 חפיפות, הייתי ממליצה לך לרכוש את השטיפה של לוריאל מ"ס- 210 שחור כחול, עדיף שחור כחול מאשר את הסיני, או הפחם, כי השחור כחול עושה את השיער יותר מבריק ובוהק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע שחור
inbal11/08/2011היי קודם כל תודה על התשובה!
לא ידעתי בכלל שקיים דבר כזה
ואחרי 28 חפיפות זה יורד לגמרי והצבע הטבעי שלי חוזר להיות בדיוק כמו שהיה כלומר לא ישאר לי שום שחור בצבע?
ויש איזה שיטה מיוחדת לעשות את זה לבד בבית? או שפשוט לעשות מה שכתוב בהוראות
תודה רבה !!
נ.ב וכל הצבעים קיימים בשטיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
inbal11/08/2011אני יכולה גם להבהיר את השיער באמצעות צבע שטיפה של לוריאל
השיער שלי טבעי בגון 5 ,6 בערך
תודה
ואפשר להשיג אותם בסופר פראם או משביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)