מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דקאסי13/08/2011
יש לי שיער דק וחלק
אני משתמש כרגע בשמפו ומסכה של שוורצקוף במשך שנה בערך (מוצרים איכותים מאוד )...
עכשיו ניראה לי שהמוצרים האלו נותנים לי יותר מדיי נפח לשיער
אז השיער ניראה כזה נפוח חלק
תאמת ניראה לי שהרבה יותר יפה מבחנתי שיער שהוא בריא ודק וחלק כמה שיותר ...
מאשר שיער מנופח ...
אז איך אפשר להגיע לתוצאה שאני יקבל מעט נפח או שהנפח הטבעי שלי הישאר ..?
מה לקנות שמפו/מסכה לשיער רגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דני-
**13/08/2011לדעתי אתה צריך שמפו+מסכה להורדת נפח, לא משנה איזה חברה תבחר לקנות לכולם יש סדרה של מוצרים להורדת נפח בשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אסי13/08/2011את בטוחה שזה מה שיתאים לי?
כי ניראה לי שלא הבנת אותי נכון ניראה לי
השיער שלי מאוד בטבעו דק מאוד בסגנון כמו של עופר שכטר עוז זהבי עם את מכירה.
ורק לאחר שימוש בשמפו של שוורצקוף ומסכה אני מקבל הרבה נפך
אז בכללי זה בסדר להשתמש בשמפו ומסכה להורדת נפח לשיער דק ?
לעשות אותו יותר דק מי הטבעי ..
כי מספיק תסופרת אחת שאני עושה הוא יחזור להתחלה להתחלה ..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני-
**13/08/2011אתה צודק באמת לא הבנתי אותך, עדיף לך באמת שמפו רגיל, וחחח עליך נאמר- שהשם נותן אגוזים למי שאין שיניים כי הרבה היו מתחלפים איתך והיו רוצים מראה של שיער מלא! ואתה רוצה אותו דק...ועוד השיער שלך חלק, זה יותר יפה ויותר מושך שיער שנראה מלא במיוחד שהוא חלק! מאשר שהוא דק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו-
**13/08/2011כתבת שהשיער שלך בסגנון של עופר שכטר אז השיער שלך בטח מהמם! התספורת שלו קולית חבל"ז! אז אל תהיה מוטרד יותר מידי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח טוב תאמת יש לי בעיה רצינית אני א
אסי13/08/2011חח טוב תאמת יש לי בעיה רצינית אני אוכל סרטים על עצמי יותר מדיי ! :)
אני לא יודע מה אני רוצה כבר..
תאמת שאין הרבה חומר באינטרנט שאפשר לקורא וללמוד זה בעיה..
רציתי לדעת יש אבדל בין שיער מלא לשיער מנופח ?או שזה רק מילים שונות?
יש לי גם בעיה תאמת שאני לא יודע בדיוק איך ניראה השיער שלי
יש מראות שהשיער שלי ניראה מדהיםם!!
ויש מראות שככה ככה ויש מראות שעל הפנים ...
במראה דוגמא של החדר כושר שלי השיער ניראה פקזזז בריא ממש חלק הכול!
הכי יפה שיש!
ויש מראות כמו במספרה שהשיער שלי ניראה סבבה לא יותר ...
אז איך אפשר לדעת איזה מראה לא משקרת ?
את מכירה את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח אתה מצחיקולי חחחחחחחחח
**13/08/2011אתה נשמע לי כוסון שמת על עצמו יותר מידי.. ובכוח מחפש פגמים...חחחחחחחח בלי לראות אותך אתה נשמע לי חתיך על אם התסרוקת של עופר שכטר גם חדר כושר..חחח תפסיק אל תתעסק יותר מידי בשיער! אתה מצחיקולי דני שובבני...ומה התגובות על השיער שלך אתה מקבל מחמאות או מחאות? חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח בקשר לעופר שכטר
אסי13/08/2011חחחחח לא התכוונתי שיש לי תסרוקת כמו שלו יש לי מראה שיער כמו שלו
סתומרת השיער שלו דק כזה וחלק .. גם שלי ככה
עכשיו את אומרת אז בטח אני מכוער עכשיו חחחח
ותאמת אין לי מוסג איזה עיצוב שיער יש לו, כי יש לו 200 סגנונות שונים ..
בקשר לשיער שלי יש תגובות יפות
אבל אני מחפש תגובות כמו בונאהה יש לך שיער מדהים או משהו בסגנון חחחח
אז בגלל זה אני רוצה ללכת אל כנרא כמו שהמלצת על לוראיל ...
יש לציין שאני לא משתמש בשום חומר לא פן לא חימר לא כלום איכשהו!
אמפולה זה מתאים לכול סוגי השיער או רק למי שיש בעיות בשיער יובש נשירה ?
בשביל לקבל מראה בראי ..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני-
**13/08/2011אתה נשמע לי ממש חמוד, ומתוק כמו מלפפון חמוץ ,חחחחחחח סתם.... עכשיו ברצינות באמת תקנה את לוריאל אני קונה את המוצרי שיער בחנות שמוכרת למספרות,וששאלתי את המוכר מה ההבדל בין קרסטס ללוריאל, הוא ענה שקרסטס הוא מבית לוריאל, ושאין הרבה הבדל ולא נראה לו שיש הבדל פשוט לוריאל רצתה להוציא סדרה יקרה, בכל אופן כרגע אני משתמשת בלוריאל ומרוצה מאודדד! בקשר לאמפולה יש לנשירת שיער ויש לשיער יבש וצבוע, אני משתמשת באמפולה לשיער יבש וצבוע של מקדמיה ואני מאוד מרוצה מהתוצאות חבל"ז! האמפולה עושה את השיער רך, מבריק, ובריא יותר , האמפולה היא ההזנה הכי טובה שיש לשיער וממולץ להשים פעם בשבועיים! אם תחליט לקנות אמפולות תקנה רק את של מקדמיה! הם הכי טובות, ניסיתי את של כל מיני חברות ורק מהם אני ממש מרוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו בקשר-
**13/08/2011למחמאות שאתה מנסה לסחוט ...חחחח השיער שלך נשמע לי במצב טוב בריא וחלק , לדעתי השמפו והמסכה הם לא מה שיעזרו לך לסחוט מחמאות ..חחח אלא תסרוקת מיוחדת ,קולית כזאת.. הבעיה נשמעת לי רק בעיצוב השיער.. לך לספר תותח שיעצב לך את השיער יפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה יוכל
אסי14/08/2011וואלה יוכל להיות שאת צודקת בקששר לזה שאמרת שהמסכה והשמפו לא יוכלו לשחות מחמאות אלה רק תסרוקת ...
תאמת שהשיער שלי מתעצב בלי חומר רק עם מים אני מעצב חושבים שאני סם חומר אבל אני לא ..
אז יש קצת עיצוב ...
רציתי לשאול אותך משהו יש לי שמפו של שוורצקוף ומסכה
את אומרת חד משמעי שלוריאל יותר חזקים משוורצקוף ברמה לפחות ?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה יוכל להיות שאת צודקת
אסי14/08/2011וואלה יוכל להיות שאת צודקת בקששר לזה שאמרת שהמסכה והשמפו לא יוכלו לשחות מחמאות אלה רק תסרוקת ...
תאמת שהשיער שלי מתעצב בלי חומר רק עם מים אני מעצב חושבים שאני סם חומר אבל אני לא ..
אז יש קצת עיצוב ...
רציתי לשאול אותך משהו יש לי שמפו של שוורצקוף ומסכה
את אומרת חד משמעי שלוריאל יותר חזקים משוורצקוף ברמה לפחות ?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנישקה-
**14/08/2011ברור שלוריאל = בהרבה משוורצקוף! לוריאל וקרסטס עולים על כולם ! אבל שוב הבעיה שלך רק בעיצוב לך לספר תותח שיעצב לך את השיער , בתסרוקת קולית, כי הבעיה לא בשיער שלך הוא בריא וחלק , הבעיה נשמעת רק בעיצוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיות תודה רבה לךך
אסי14/08/2011אין בעיות תודה רבה לךך :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אסי14/08/2011:)
שמעי בסוף אני לא בטוח לגביי השמפו לקבלת נפח...
מעט נפח יוכל להיות נחמד שיער מאוד מנופח זה כבר לא הכי הכי לדעתיי. ..
אז באיזה שמפו כדאי לי להשתמש של לוריאל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דני-
**14/08/2011אני חושבת שכדאי לך את השמפו של לוריאל אינטנס ריפר , זה לשיער יבש , תמיד טוב למנוע יובש בשיער, אני משתמשת בו ומאוד מרוצה ממנו, הוא מותיר לי את השיער רך, חלק יותר ומבריק, סתם דרך אגב הוא עולה - 119 ש"ח, כתבת שאתה לא שם שום חומר בשיער, אולי כדאי לך להשתמש בסילקון או סרום לשיער, זה יוריד לך את הנפח בשיער , וגם השיער יהיה יותר מבריק... אולי תעלה תמונה של השיער שלך? נראה לי שסתם אתה אוכל סרטים עליו והוא בכלל בטח נראה מדהים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
אסי15/08/2011שמעי קודם תמונה זה לא הכי הכי יעזור אני יוכל לשלוח לך תפייסבוק שלי .
אבל במצאות זה שונהה ...
ואני לא אוהב להוסיךף חומר בנוסף למה שיש לי אני אוהב איכשהו ...
פשוט שיער שהוא דק וחלק הוא הרבה יותר יפה משיער מלא אני בטוח במה שאני אומר
בגלל זה רציתי אולי שמפו שנותן מעט מעט נפח או נוטרל שלא נותן בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)