עזרה עם שיער מתנפח שעבר החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם שיער מתנפח שעבר החלקה יפנית
    אילן
    26/08/2011

שלום עברתי החלקה יפנית בהיר סנטר ואז היא לא היתה כל כך טובה וחבר של אבא שלי שהוא ספר עם המון קליינטים דיבר עם אבא שלי (אני ביקשתי בקשר לשורשים) ובסוף הוחלט שיעשו לי החלקה מלאה ב1200 שקל החבר הספר החליט

השיער הפעם היה ממש קרשים

אחרי זה חידוש שורשים הבא קרה משהו מוזר אחרי החפיפה הראשונה של אחרי 5 ימים של ההחלקה חפפתי והכל קזה קפץ נהיה גלי ממש וצעד אחד לעד העניים הוא עם תלתול מעצבן.

שאלתי בפורום FXP יש שם שני ספרים אמרו שזה לא יכול לקרות אבל לי זה קרה
    ואז שאלתי תספר כשבאתי להסתפר קצת הוא אמר שביגלל החומר משהו כזה זה קרה(לא זוכר ממש)

למה זה קרה?

אני פותח עוד שני נושאים בבקשה גם להגיב עליהם אחד על אותו ספר ואחד על השיער שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה עם שיער מתנפח שעבר החלקה יפנית - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

זה יכול לקרות כשתהליך ביצוע ההחלקה לא היה נכון במאה אחוז וזה פשוט הרס את ההחלקה הקודמת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז את מי אני מאשים?

אילן
    28/08/2011

היי אז אני יכול לדרוש מהספר שהוא יעשה לי את ההחלקה ולא העובדת שלו ?

כי אני לא רוצה עוד פאשלות זמן משוער שאני נמצא בהחלקת שורשים עומד על כ7 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז את מי אני מאשים? - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

אני לא מכיר את הספר שלך ולא יודע אם אתה יכול לדרוש ממנו או לא , יש מספרות שמחתימות על חוזה מסוים או הסכם , אך אתה יכול להגיד לו שאינך מרוצה ושאתה רוצה תיקון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רציתי תקיון

אילן
    28/08/2011

אני רוצה לדעת אם אני יכול לדרוש מימנו שהוא זה שיעשה לי את ההחלקה החומרים והכל ולא תיקון אלה החלקה שאני יעשה לפני החגים ולא יתן לעובדת שלו כי התוצאה שיצאה לי זה מהעובדת שלו ואתה אמרתה שהסיבה מה שקרה זה שלא עשו את הפעולה נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רציתי תקיון - תגובה

זאב לוין
    28/08/2011

שוב אילן אני לא יודע , אתה יכול לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וכנס שניה בבקשה

אילן
    28/08/2011

היי אני ינסה (:

ויש לי שאלה אני ממש תופס מימך בתור אחד שמבין
    ויש לי שאלה האם החלקת שורשים אצלך

העובדים עושים או שאתה בעצמך משקיע?

ומשיחה בטלפון איתך אוכל לדעת כמה יעלה שורשים אצלך?

אני בכללי עושה ב500 ששקל שורשים

פעם היתה לי חשיבה שונה שאם הולכים להכי יקר זה הכי טוב אני עשיתי את ההחלקה היפנית הראשונה שלי ב2000 שקל ל25+- אצל היר סנטר והייתי מבסוט בעיקר מהשינוי שחל אצלי סוג השיער הזה ממש התאים לי אבל זה לא יצא כל כך טוב וחוץ מיזה שילמתי ככה כי הייתי בטוח שמומחה יטפל בי אבל המומחה רק שם חומר על השיער ואת כל השער עשה עובד פשוט):

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וכנס שניה בבקשה - תגובה

זאב לוין
    30/08/2011

אתה מוזמן לצלצל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו