שיער קשה ויבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער קשה ויבש
    שאלה
    29/08/2011

הי.אני בן 17 יש לי שיער מתולתל (קצר) קשה ויבש עם מעין ''שוונצים'' (חשמל סטטי)
    לעתים אני עושה פן אבל אז השיער במהלך היום נוטה להתנפח בגלל הלחות והפן גם לא לגמרי יעיל.
    רצוי לציין שיש לי גנטיקה הנוטה להקריח במשפחה ולי יש מעין מפרצונים.לכן חשוב לי שהנסיונות עם השיער לא יגרמו להרעה במצב השיער שלי ולדילולו.
    באלו תכשירים אני יכול להשתמש על מנת לטפל בבעיית השיער והאם מייבשי שיער מקצועיים יוכלו להחליק לי את השיער לחלוטין לזמן ארוך וללא נזקים לשיער ? ( הקרחה) תוכלי להמליץ לי על פן.?
    השיער שלי די קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער קשה ויבש

הוספת תגובה

• היי

**
    29/08/2011

הפן הכי טוב שיש הוא של - גדעון דגם 3700 , כל הספרים הנחשבים משתמשים בו! גם של איתמר טוב אבל של גדעון יותר חזק ממנו ויותר טוב ממנו! המלצה שהשיער לא יתנפח אחרי הפן- לשים את הספריי של שוורצקוף ספריי סילואט סופר הולד, הספריי הוא נגד לחות ונגד רוח, ושומר על התסרוקת לאורך כל היום, והיתרון שהספריי לא דביק ולא מקשה את השיער... מומלץ מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאת אומרת פן איכותי למה את מתכוונת

שאלה
    30/08/2011

הוא לא ייבש לי את השיער ויעשה לי קצוותמפוצלים? הוא מזיק פחות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-

**
    30/08/2011

שאלת איזה פן הכי טוב, אז של גדעון דגם 3700 הוא הכי טוב שיש בשוק! עם המנוע הכי חזק! ורוב הספרים משתמשים בו... בכדאי שלא ישרף לך השיער תצטרך לעשות את הפן נכון! , לא להצמיד את הפן לשיער !!! אם תעשה את הפן ממרחק אין לך ממה לחשוש ! ואני ממליצה לך לשים מגן חום של נקטר טרמיק זה חומר ששמים על שיער לח והוא מגן מפני החום של הפן! ומזין אותו דרך החום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף השיער מפוצל עם חשמל סטטי

שאלה
    30/08/2011

איזה תכשיר (סרום/מסכהאו משו כזה) אני יכול לשיםבשיער?
    אל תשכחו שיש לי שיער קצר אז אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף כי אני כל הזמן למסתפר וגודל שיער חדש שאני צריך לטפל בו.צריך משו די זול ויעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה-

**
    30/08/2011

אני האמת לא משתמשת במוצרי שיער שנמכרים בסופר פארם , אבל המוצרי שיער של גליס או של פנטן הם טובים יחסית לשאר האחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- - תגובה

זאב לוין
    04/09/2011

אני הייתי ממליץ לך על החלקה יפנית , מכיוון ששימוש ביתי בפן יכול לפגוע לך בשיער ולשרוף אותו ואז השיער יראה לך יותר נפוח יותר שבור ויותר מפוצל , החלקה יפנית תחליק אותו פעם אחת , ולא תצטרך להתעסק יותר בשיער .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו