טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער בגוון חום כהה אני רוצה לצבוע לגוון שטני בינוני כי אני עושה פסים שישתלב יפה ולא יהיה קונטרסטי מדי עם הגוון שלי אבל כל פעם שאני צובעת שורש יוצא לי חום עם נטייה לג'ינג'י שמחמיר אחרי חפיפות ושמש הספר שלי טוען שזה קשור לפיגמנט שלי יש דרך לעקוף את זה ? ? אגב הוא משתמש לי בגוון חום 7.1 ולפעמים גם 7.5 אין לי מושג של איזה חברה . זה תלוי או יש מספרים מסויימים קבועים לגווני חום בכל החברות שמייצרות צבעים? האם אני צריכה להוסיף עוד משהו לצבע שינטרל תחום או לצבוע בכלל בצבע אפור (כמו שאמרו לי חלק )שיצא שטני ????אני נואשת אני ככה כבר שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לייעץ על גוון מבלי לדעת את הצבע הטבעי שלך ועובי השיער. ניתן לעקוף את הגוון הכתום אך זה מצריך פעולה נוספת במהלך הצביעה ועלול לגרום ליובש נוסף בשיער. אם את רוצה תחזוקה פרקטית שתשמור על בריאות השיער, תישארי בגוון שמצריך פעולת צביעה בודדת ומבוסס על אפור/כחול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר