למה השיער יוצא לי ג'ינג'י תמיד ????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה השיער יוצא לי ג'ינג'י תמיד ????
    אורה ונורה
    14/09/2011

יש לי שיער בגוון חום כהה אני רוצה לצבוע לגוון שטני בינוני כי אני עושה פסים שישתלב יפה ולא יהיה קונטרסטי מדי עם הגוון שלי אבל כל פעם שאני צובעת שורש יוצא לי חום עם נטייה לג'ינג'י שמחמיר אחרי חפיפות ושמש הספר שלי טוען שזה קשור לפיגמנט שלי יש דרך לעקוף את זה ? ?
    אגב הוא משתמש לי בגוון חום 7.1 ולפעמים גם 7.5 אין לי מושג של איזה חברה .
    זה תלוי או יש מספרים מסויימים קבועים לגווני חום בכל החברות שמייצרות צבעים?
    האם אני צריכה להוסיף עוד משהו לצבע שינטרל תחום או לצבוע בכלל בצבע אפור (כמו שאמרו לי חלק )שיצא שטני ????אני נואשת אני ככה כבר שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער שיוצא גינגי במקום שטני

אורה ונורה
    18/09/2011

למה לא עונים לי ?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה השיער יוצא לי ג'ינג'י תמיד ???? - תגובה

יגאל ויצמן
    19/09/2011

קשה לייעץ על גוון מבלי לדעת את הצבע הטבעי שלך ועובי השיער. ניתן לעקוף את הגוון הכתום אך זה מצריך פעולה נוספת במהלך הצביעה ועלול לגרום ליובש נוסף בשיער.
    אם את רוצה תחזוקה פרקטית שתשמור על בריאות השיער, תישארי בגוון שמצריך פעולת צביעה בודדת ומבוסס על אפור/כחול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו