מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "חצי" קוקו - תעזרו ליייי!!!טוני20/01/2008
שמעו...
מאז ומתמיד היה לי שיער ארוך(כ 10-12ס"מ נראה לי), ככה פעם בשנה-שנה וחצי בממוצע אני מתעצבן על השיער ומחליט לקצר אותו בגלל שהוא תמיד נכנס לי לעיניים ונראה זוואה וכו'...
אני מנחש שזה קורה לי כי אני ממש אבל ממש שונא ללכת לספרים, אז אני הולך למספרה ככה פעם בחצי שנה חחח (;
ככה לפני חודש עלה לי הרעיון הכי מבריק שהיה לי אי פעם בחיים שלי עד כה... חשבתי לעצמי "למה שאני לא יעשה קוקו??"
חח אז הרטבתי את השיער, לקחתי גומייה וקשרתי אותו, ונחשו מה?
חח זה נראה ממש אבל ממש טוב!
בפם ראשונה בחיים שלי שאני ממש מרוצה מהשיער שלי!
הבעיה היא שהשיער שלי לא מספיק ארוך ל"קוקו שלם" אז יש לי מעין פוני מפוזר מקדימה שנראה טוב כל עוד השיער שלי נשאר רטוב, אבל כאשר הוא מתייבש יש לי שיער מאוד נפוח
בצדדים של הראש (ליד האוזניים).
אז מה, חשבתי לשים את הסיכות השחורות האלה (האלה שפורצים איתם מנולעים בסרטים...)
זה נראה בסדר אבל לא נראה לי שסיכות כאלה מתאימים לבנים...
מה אתם חושבים??
פעם ראשונה שאני באמת דואג לשיער שלי אז אני דורש למצויינית מכל שערה ושערה שבראשי (;
אני אשמח לקבל כל עזרה, טיפ או הצעה מכל אחד מכם.
בתודה מראש,
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוקו
רונן פלג20/01/2008תנסה להשתמש בחומרי עיצוב ולא בהרטבת שיער ..... ג'ל יזק לתקופה מסויימת עד שהשערות שבוחות יצמחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ג'ל??
טוני24/01/2008כרגע אני משתמש ב"תחליב להחלקת השיער" של לוריאל ו "ג'ל נוזלי מבריק במיוחד למראה אולטרא רטוב לאורך זמן" של לוריאל (זה מה שרשום על 2 הבקבוקים.)
מה שאני עושה זה מערבב את שניהם מורח על הראש, אבל זה עדיין לא מחזיק הרבה זמן ולבסוף השיער שלי מתייבש ונהיה מעפן...
יש לך אולי עצה לאיזה ג'ל או משהו טוב שיחזיק את השיער שלי במקום להרבה זמן??
ואם כן אז איפה אפשר לקנות?? למה אני לא מבין בכל הדבר הזה של איפה לקנות חומרים לשיער וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרתי את הבעיה...
טוני25/01/2008קניתי קרם לחות לשיער וג'ל עיצוב של NATURAL ושיער שלי נראה עכשיו בן **** (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)