שיער כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער כבד
    ליאן
    08/10/2011

הי
    לפני כמה חודשים באתי לספר וביקשתי שיעזור לי בבעיית השיער המאוד עבה וכבד עד אימה שלי אז מה שהוא עשה זה גילף כמעט את כל השיער על מנת לדללו כך שנשרו לי הרים של שיער על הרצפה ללא פגיעה משמעותית באורכו. לאחר מכן השיער הרגיש קליל ודק יחסית סוג של חלום שמתגשם ואני שמחתי מאוד,סוף סוף אפשר להרים לקוקו גבוה בלי שיתפס לי הצוואר.
    הבעיה היא שכמה חודשים אחרי השיער נראה ממש מת איבד לחלוטין מכל טיפת חיות שלו,נראה ממש מחוספס וחסר הברק שהיה לו ,זה המקום גם לציין שאני מוחלקת יפנית כבר כמה שנים מה שגרם לשיער להיראות מעט יבש יותר גם ככה מאשר היה תמיד אך עדיין הייתי מרוצה ממרקמו לפני הגילוף\דילול.
    שאלתי היא מה ניתן לעשות על מנת להשיב את השיער לקדמותו מעבר לכך שמעולם לא אעשה את הגילוף הזה יותר? אם אני אלך לספר שיגזור לי את כל הקצוות המחוספסים האלה אולי זה יעזור ויעדן את השיער?
    דבר שני האם יש שיטה אחרת להורדת הכובד של השיער? כי הדבר היחידי שהרגיש מצויין זה הקלילות של השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער כבד

הוספת תגובה

• השם ירחם את כותבת ביום כיפור?

**
    08/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער כבד - תגובה

אלירן הרוש
    09/10/2011

שלום ליאן

קודם כל זה לא טוב לדלל שיער עבה מיכוון שזה גורם לבעיה גדולה יותר אחרי מספר שבעות
    ביגלל שכל השיער שדולל עושה עוד יותר נפח והשיער נירא מחוספס ולא בריא אני אישית לא מדלל שיער אם הוא לא קצר!!!!!
    אבל יש לי שיטה שבתספורת עצמה אני מוריד נפח ומישקל והשיער נירא ארוך יפה ובריא ואם יש לך החלקה זה מצוין היום (:

שתהיה לך שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

ליאן
    09/10/2011

השאלה איך אני נפטרת מכל השיער "המגולף" ומשיבה לו את המראה הרגיל
    האם מעבר למסכות מסויימות גזירה מסיבית של השיער מהקצוות יכולה להשיב את השיער לקדמותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם את זה צריך לדעת לעשות

====
    10/10/2011

גם את זה צריך לדעת לעשות ולגרום לשיער להיראות בריא וייתכן שסוג שיערך נוטה להיראות שרוף וזאת הסיבה אך לא תמיד הספר אשם לידיעתך...ואם סוג שיערך לא טוב בשביל גזירה כזאת אז תסתפרי בשיטה הקונבנציונלית הרגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו